Guido Blaak

Headhunter IT Infrastructure

”Door te blijven leren en transparante en oprechte relaties op te bouwen hoop ik op deze manier het verschil te kunnen maken.”

Mijn naam is Guido Blaak en ik ben sinds twee jaar woonachtig in Amsterdam. Gedurende mijn studententijd heb ik International Business & Management gestudeerd in Utrecht, waar ik ook een aantal jaar heb gewoond. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, familie en collega’s om gezellig een hapje te gaan eten of voor een ijskoud drankje op het terras. Mijn hobby’s zijn koken, squashen en lezen. Daarnaast probeer ik regelmatig de sportschool te bezoeken.

Vanuit mijn commerciële achtergrond ben ik terechtgekomen in de recruitmentwereld, waarbij ik hoop om op korte- en langetermijn kandidaten te begeleiden met het vinden van de juiste organisatie. Persoonlijk vind ik de resultaatgerichte cultuur, collegialiteit en zelfontwikkeling binnen JOIN erg belangrijk. Vandaar dat mijn doel binnen het bedrijf is om zo snel mogelijk naar een Senior rol door te groeien. Vanuit advies door verschillende vrienden en familieleden die actief zijn binnen het recruitmentvak, heb ik besloten om deze mooie kans die JOIN mij heeft aangeboden met beide handen aan te gaan grijpen. Door te blijven leren en transparante en oprechte relaties op te bouwen hoop ik op deze manier voor zowel JOIN, de opdrachtgevers en de kandidaten het verschil te kunnen maken.