Waar wij
voor staan.

ONZE WAARDEN

JOIN karakter.

Bij JOIN als werkgever draait alles om de waarden: groei, plezier, vertrouwen en resultaat. Lees hieronder wat deze waarden zo speciaal maken.

  • Groei
  • Plezier
  • Vertrouwen
  • Resultaat
Als je bij JOIN komt werken, dan zal je flink uitgedaagd worden om jezelf te ontwikkelen. De ontwikkeling van onze mensen is namelijk een topprioriteit en dat realiseren wij op verschillende manieren. Je treedt toe tot de JOIN Academy, je krijgt een coach/mentor en je stelt een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Gedurende jouw loopbaan bij JOIN ga je skills (sales, leiderschap & persoonlijke ontwikkeling) leren waar je de rest van je leven wat aan zal hebben.
Bij JOIN is het prioriteit dat er wordt gewerkt met een lach op het gezicht. Om deze lach terug te laten komen in de cultuur, zorgen wij voor een omgeving waarin de werksfeer, uitjes en faciliteiten optimaal zijn. Van de juiste muziek op de vloer, tot borrels, samen sporten en weekendjes weg, JOIN zorgt ervoor dat alle werknemers de ruimte voelen en krijgen voor humor, ontspanning en gezelligheid.
Binnen JOIN hechten wij veel waarde aan wederzijds vertrouwen. Wij hanteren normen en regels die ervoor zorgen dat wij ethisch verantwoord, eerlijk en transparant werken. Met de waarde vertrouwen creëren wij een cultuur waarin iedereen zich veilig voelt om zich kwetsbaar op te stellen en authentiek te zijn. Hierdoor is JOIN oprecht en bouwen wij zowel intern als extern duurzame relaties op.
Wij bereiken onze zakelijke doelstellingen door een duidelijke marktfocus te hebben, productief te zijn en de recruitment processen kwalitatief te managen.

ONZE MISSIE

Wat wij doen en
hoe wij het doen.

Jaren zijn we bezig geweest met wie wij nu echt zijn, waarom we doen wat we doen, wat ons met elkaar bindt en motiveert. En nu weten we het. Wij zijn een groep van betrouwbare mensen die het maximale uit zichzelf willen halen en een ontzettend leuke tijd hebben met elkaar. Wij doen dit door met de juiste intentie relaties te bouwen. Iedereen die deelneemt komt verder. Groeien als team of als persoon, in vaardigheden, financieel, of simpelweg groeien in geluk.

Onze prettige plaatsingen dragen bij aan de groei van onze opdrachtgevers, de IT professionals, onze collega's en JOIN als organisatie. Deze wederkerigheid zorgt voor een sterke synergie. JOIN wil ervoor zorgen dat deze synergie generaties blijft bestaan, om iedereen die er deel van uitmaakt zo lang mogelijk te dienen. De cirkel is rond: generatie lang gedreven groeien.

Maak kennis
met ons team.

Kayleigh Dragt

HR Manager / Office Manager

Jef Koreneef

Corporate Recruiter

Guilliano Payne

Research Consultant

Josine Haas

Marketing en Communicatie specialist

Iris Klein

Headhunter BI Freelance

Noëlia Bartolomé Rojas

Office Manager

De kracht van samenwerken.

Remco Djojosepoetro

Managing Partner / Lead Headhunter

Menno Arends

Coach / Learning & Development / Partner

Stephen Falkenstein

Managing Partner / Lead Headhunter

Tom Kieft

Headhunter ERP&CRM

Eddy Valenbreder

Headhunter ERP&CRM

Boudewijn Besem

Headhunter ERP&CRM

Yvan Brouwer

Headhunter ERP&CRM

Anthony van Zuijlen

Headhunter ERP&CRM

Wij versterken elkaar.

Jeroen Lieth

Headhunter ERP&CRM

Nicole Jansen

Senior Headhunter Freelance BI

Niels Bunschoten

Headhunter BI

Tom van Dijk

Headhunter BI Freelance

Johan Jansen

Headhunter BI

Egbert van Beurden

HX Manager