Onze werkwijze
Wat doen wij?

JOIN plaatst hoogopgeleide IT specialisten. Wij plaatsen op vaste basis in ruil voor een eenmalige vergoeding en op tijdelijke basis voor een uurtarief.

Hoe doen wij dit?

Bij JOIN hebben wij het IT landschap onderverdeeld in 5 niches. Voor elke niche is er een apart team. Ieder team wordt geleid door een partner. Alle partners hebben ten minste 5 jaar recruitment ervaring. Ook hebben zij aandelen in JOIN. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van de teams goed bewaken. Elke headhunter binnen een niche team heeft weer de focus op een sub-niche, gecombineerd met een specifieke regio binnen Nederland. ​Daarnaast heeft iedere headhunter ook nog een focus op een type recruitment, tijdelijke of vaste bemiddeling.  Op deze manier hebben alle headhunters hun markt bijzonder goed in kaart. Onze headhunters nemen maximaal 3 opdrachten tegelijkertijd aan. Zo is er een goede focus op de opdrachten en is de kans op plaatsen maximaal. Helemaal gecombineerd met ons fanatisme!
Wij zijn een Nederlandse organisatie, die het Poldermodel hanteert. Wij gaan altijd voor een win-win situatie. Alleen zo kunnen wij ons netwerk op lange termijn van dienst zijn.

Reviews
Wat vinden onze klanten van onze dienstverlening?

JOIN heeft mij enorm goed geholpen. Ik heb contact gehad met Menno, die heeft laten zien een expert te zijn in deze markt. Mijn behoeftes en ambities zijn goed besproken en ik heb zo via JOIN een perfecte match gevonden. Aanrader, ook als je zelf nog zoekende bent in wat je eigenlijk wilt! Samen kom je daar uit en vind je daadwerkelijk wat je zoekt.

S. ReitemaSenior SAP FICO Consultant

I came in contact with JOIN via LinkedIn, then Menno called me and we had a very nice conversation. I was not looking for another job, but informed him that I would be interested if he would found a perfect match for me. After a few weeks he found a new opportunity and I decided to take this opportunity. Menno is not aggressive in his way of working, he listens very well and supports you very well during the whole process. I would definitely recommend JOIN as recruiter.

F. MartensSAP FI Functional Analyst

De samenwerking met JOIN verliep erg goed en de toewijding en betrokkenheid waren uitstekend. Tot dusver heb ik eigenlijk geen op- of aanmerkingen aangezien het proces en het eindresultaat erg positief zijn. Kortom, ik ben erg tevreden op alle vlakken en dat blijkt ook uit de scores die ik JOIN en Eddy, mijn consultant, heb gegeven. Eddy is een professional en daarnaast erg goed in de omgang.

D. AydemirSenior Application Analyst

Ik heb mijn contact met JOIN als zeer prettig ervaren. Ik heb absoluut het gevoel dat Rutger zich heeft ingezet om de match met Blokker te laten werken en de salaris gap te sluiten. Graag wil ik Rutger bedanken voor al zijn inzet en de prettige samenwerking en hem veel succes wensen in zijn verdere loopbaan bij JOIN!

V. HartgersBI specialist