Op zoek naar IT-personeel?

Wij verbinden talentvolle IT-professionals aan je organisatie, zowel in vast dienstverband of als ZZP’er. Of je nu een specifieke IT-rol wilt invullen of een overkoepelende IT-oplossing zoekt, wij ontzorgen je graag.

ONZE WERVINGSMETHODEN

Wij werken met alle contractsvormen.

  • Werving & selectie
  • Tijdelijke aanstelling (zzp)
  • Detavast
  • Detachering
Ben je op zoek naar een IT-professional voor een openstaande vacature? Wij verbinden je graag met de juiste kandidaat. Samen schetsen we een profiel van de rol, zodat wij vervolgens ons uitgebreide database aan IT-professionals kunnen raadplegen. Hieruit maken we ten slotte een selectie van geschikte kandidaten en blijven we betrokken in het gehele sollicitatieproces.
Ben je (snel) op zoek naar een zelfstandige professional voor een tijdelijke opdracht? Wij denken met je mee over een passende oplossing. Een tijdelijke aanstelling is een flexibele optie waarmee je snel extra expertise binnenhaalt, zonder een langdurige verplichting aan te gaan.
Ben je op zoek naar een IT-professional voor een bepaalde tijdsduur, maar ben je op dit moment nog niet in de gelegenheid om iemand in dienst te nemen? Dan kan detavast uitkomst bieden: bij deze vorm huren wij een kandidaat in voor een bepaalde periode, terwijl hij/zij voor jouw organisatie werkt. Na deze periode is de kandidaat kosteloos over te nemen.
Ben je op zoek naar een IT professional voor een bepaalde tijdsduur, maar ben je niet in de gelegenheid om iemand in dienst te nemen? Wij kunnen een professional voor je in dienst nemen voor een vooraf bepaalde periode, zonder dat jouw organisatie na afloop een vast dienstverband hoeft aan te gaan.

ONZE SPECIALISATIES

Onze specialisaties omvatten de gehele IT-markt.

Onze recruiters zijn toegewijd aan een specifieke IT-markt, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, trends en (beschikbare) kandidaten per IT-niche.

  • Business Intelligence
  • ERP&CRM
  • IT Infrastructuur
  • IT Cyber Security
  • IT Development
  • IT Executive
Elke organisatie heeft te maken met een hoeveelheid aan verschillende data: denk bijvoorbeeld aan verkoopcijfers, klantgegevens, voorraden en rapporten. Deze gegevens bevatten informatie over wat er in en met het bedrijf gebeurt. Business Intelligence is het vakgebied dat zich bezighoudt met het verzamelen, transformeren en analyseren van deze data, om op die manier bedrijfsbeslissingen te kunnen ondersteunen.
Om als organisatie effectief te werk te gaan, is het essentieel dat verschillende facetten - zoals relatiebeheer en bedrijfsprocessen - goed met elkaar samenwerken. Enterprise Resource Planning (ERP) en Customer Relationship Management (CRM) zijn systemen die veel bedrijven gebruiken om zowel de interne efficiëntie als hun concurrentievoordeel te verbeteren. Waar ERP helpt bij het automatiseren van bedrijfsprocessen en gegevens te integreren, zorgt CRM voor het beheer van klantrelaties.
Kort gezegd is dit de basis waarop alle digitale activiteiten van een organisatie rusten. Het omvat in feite alles wat nodig is om computers, netwerken en software goed te laten functioneren: van servers en routers tot aan kabels en softwareprogramma’s. Een goede IT-infrastructuur zorgt ervoor dat alle digitale systemen betrouwbaar en zonder problemen werken en verbetert de veiligheid van gegevens.
In de huidige samenleving is het beschermen van computersystemen, netwerken en gegevens van organisaties van cruciaal belang. Dit is waar IT Cyber Security om de hoek komt kijken: als digitale bewaker beschermt het tegen cyberaanvallen en ongeautoriseerde toegang tot gevoelige informatie.
In de wereld van IT, en met name IT Development, is er sprake van een continue verandering. In dit vakgebied gaat het om het creëren van software en systemen die als doel hebben om werk sneller en beter te doen. Denk hierbij aan programmeertalen als #C, Java en .NET, die helpen bij het beheren van gegevens, automatisering van processen en verbeteren van de efficiëntie. Door de continue ontwikkeling in IT Development, is het van groot belang dat professionals hun kennis up to date houden en voortdurend blijven leren.
IT Executives zijn verantwoordelijk voor de overkoepelende IT-strategie van de organisatie. Zij bepalen de prioriteiten, de richting en het gebruik van de juiste middelen. Door het goed inrichten van organisatiestructuur, samen te werken en ieders sterke punten te benutten, zorgt de IT Executive voor een efficiënte uitvoering van alle IT-activiteiten. In deze rol komen de verschillende IT-niches samen: het ontwerp van een IT-infrastructuur, de ontwikkeling van IT Development en de integratie van zowel Business Intelligence als ERP&CRM.

Kom vrijblijvend met ons in contact.