Onze waarden.

Groei

Als je bij JOIN komt werken, dan zal je flink uitgedaagd worden om jezelf te ontwikkelen. De ontwikkeling van onze mensen is namelijk een topprioriteit en dat realiseren wij op verschillende manieren. Je treedt toe tot de JOIN Academy, je krijgt een coach/mentor en je stelt een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Gedurende jouw loopbaan bij JOIN ga je skills (sales, leiderschap & persoonlijke ontwikkeling) leren waar je de rest van je leven wat aan zal hebben.

Plezier

Bij JOIN is het prioriteit dat er wordt gewerkt met een lach op het gezicht. Om deze lach terug te laten komen in de cultuur, zorgen wij voor een omgeving waarin de werksfeer, uitjes en faciliteiten optimaal zijn. Van de juiste muziek op de vloer, tot borrels, samen sporten en weekendjes weg, JOIN zorgt ervoor dat alle werknemers de ruimte voelen en krijgen voor humor, ontspanning en gezelligheid.

Vertrouwen

Binnen JOIN hechten wij veel waarde aan wederzijds vertrouwen. Wij hanteren normen en regels die ervoor zorgen dat wij ethisch verantwoord, eerlijk en transparant werken. Met de waarde vertrouwen creëren wij een cultuur waarin iedereen zich veilig voelt om zich kwetsbaar op te stellen en authentiek te zijn. Hierdoor is JOIN oprecht en bouwen wij zowel intern als extern duurzame relaties op.

Toewijding

Hard werken en doorzetten wanneer iets moeilijk wordt zijn de voornaamste voorwaarden om doelstellingen te behalen en te groeien. Dit zijn grofweg de uitkomsten van grootschalige onderzoeken door de wereldbekende psychologen Carol Dweck en Angela Duckworth. JOIN is een team van gelijkgestemden die elkaar motiveren om doelgericht, ambitieus, gedisciplineerd en proactief te zijn. We nemen volledige verantwoordelijkheid voor de taken en doelen die we hebben .