De nieuwe recruitment standaard.

ONZE MERKBELOFTEN

01

Prettige ervaring

JOIN belooft een prettige ervaring te zijn voor haar opdrachtgevers en IT professionals. De headhunters zijn geïnteresseerd, transparant in communicatie en maken duidelijke afspraken over verwachtingen. Daarnaast zoeken zij altijd naar mogelijkheden om verwachtingen te overtreffen. De ervaring van opdrachtgever en IT professional staan bij ons centraal.

02

Snel resultaat

JOIN belooft binnen drie weken drie passende profielen aan te kunnen dragen, ongeacht de moeilijkheidsgraad van de IT vacature. Wij zijn in staat om snel resultaat te leveren, omdat iedere headhunter dagelijks zijn/haar netwerk uitbreidt binnen een specifieke regio en IT specialisatie. De meest geschikte professionals zijn daarom al in kaart gebracht, voordat de positie bij ons wordt uitgezet!

03

Continue verbetering

JOIN belooft dat de samenwerking alleen nog maar beter wordt vanaf het moment dat deze van start gaat. Voor ons is er altijd ruimte voor verbetering. Iedere Headhunter vraagt daarom altijd om feedback aan opdrachtgever en professional, zodat de dienst ten alle tijden wordt verbeterd. Zo worden wij de hoogst gewaardeerde IT recruitment Partner!

PRETTIGE ERVARING EN RESULTAAT

''De hoogst gewaardeerde IT
recruitment partner''

De wereld van IT ontwikkelt zich snel; veel organisaties zetten in op digitale- & technologische transformaties, en deze veranderingen zijn vaak complex. De behoefte aan IT expertise is daarom al jaren hoog, maar het vinden & binden van geschikte IT expertise blijkt voor veel organisaties een lastige opgave.

JOIN ondersteunt opdrachtgevers in het werven, selecteren en binden van het meest geschikte IT talent op vaste en tijdelijke basis. Recruitment is mensenwerk, en dat maakt een prettige ervaring tijdens de samenwerking net zo belangrijk als het resultaat. Helaas is deze balans nog niet vanzelfsprekend binnen de IT recruitment industrie en daarom zetten wij een nieuwe standaard neer in Nederland.

Referenties

"De samenwerking met JOIN verliep erg goed en de toewijding en betrokkenheid waren uitstekend."

''Graag wil ik JOIN bedanken voor hun inzet en de prettige samenwerking!"

"Aanrader, ook als je zelf nog zoekende bent in wat je eigenlijk wilt! Samen kom je daar uit en vind je daadwerkelijk wat je zoekt."

D. Aydemir

Senior Application Analyst

V. Hartgers

BI Specialist

S. Reitema

Senior SAP FICO Consultant