De nieuwe recruitment standaard voor IT specialisten.

ONZE MERKBELOFTEN

01

Prettige ervaring

JOIN belooft een prettige ervaring te zijn voor haar opdrachtgevers en IT specialisten. Wij behandelen anderen zoals wij zelf behandeld willen worden. Met verbinding, vitaliteit en humor dragen wij bij aan een goede sfeer op de werkvloer. Bovendien zijn onze headhunters geïnteresseerd, transparant in communicatie en maken duidelijke afspraken over verwachtingen. Daarnaast zoeken zij altijd naar mogelijkheden om verwachtingen te overtreffen. Kortom: de ervaring van opdrachtgever en IT specialist staan bij ons altijd centraal.

02

Snel resultaat

JOIN belooft binnen drie weken drie passende profielen aan te kunnen dragen, ongeacht de moeilijkheidsgraad van de IT vacature. Wij nemen de verantwoordelijkheid om afspraken, taken en doelen kwalitatief tot een goed einde te brengen. Bovendien zijn wij in staat om snel resultaat te leveren. Dit komt doordat iedere headhunter dagelijks zijn/haar netwerk uitbreidt binnen een specifieke regio en IT specialisatie. De meest geschikte IT specialist is daarom al in kaart gebracht, voordat de positie bij ons wordt uitgezet!

03

Continue verbetering

JOIN belooft dat de samenwerking alleen nog maar beter wordt vanaf het moment dat deze van start gaat. Voor ons is er altijd ruimte voor verbetering. Iedere Headhunter vraagt daarom altijd om feedback aan opdrachtgever en IT specialist, zodat de dienst ten alle tijden wordt verbeterd. Wij reflecteren op wie wij gister waren en stappen uit onze comfortzone. Zo groeien wij naar de beste versie van onszelf. Daarom is JOIN de norm in recruitment Nederland.

PRETTIGE ERVARING EN RESULTAAT

De meest iconische Recruitment organisatie in het inspireren en ontwikkelen van commercieel en leiderschapstalent voor IT Specialisten.

De wereld van IT ontwikkelt zich snel; veel organisaties zetten in op digitale- & technologische transformaties, en deze veranderingen zijn vaak complex. De behoefte aan een IT expertise is daarom al jaren hoog, maar het vinden & binden van geschikte IT Specialist blijkt voor veel organisaties een lastige opgave.

JOIN ondersteunt opdrachtgevers in het werven, selecteren en binden van het meest geschikte IT talent op vaste en tijdelijke basis. Recruitment is mensenwerk, en dat maakt een prettige ervaring tijdens de samenwerking net zo belangrijk als het resultaat. Helaas is deze balans nog niet vanzelfsprekend binnen de IT recruitment industrie en daarom zetten wij een nieuwe standaard neer in Nederland.

Referenties

"De samenwerking met JOIN verliep erg goed en de toewijding en betrokkenheid waren uitstekend."

''Graag wil ik JOIN bedanken voor hun inzet en de prettige samenwerking!"

"Aanrader, ook als je zelf nog zoekende bent in wat je eigenlijk wilt! Samen kom je daar uit en vind je daadwerkelijk wat je zoekt."

IT Recruiter JOIN Recruitment
IT Recruiter JOIN Recruitment
IT Recruiter JOIN Recruitment

D. Aydemir

Senior Application Analyst

V. Hartgers

BI Specialist

S. Reitema

Senior SAP FICO Consultant