Wij verbinden je graag.

JOIN heeft een groot netwerk met hooggekwalificeerde IT & GRC
professionals door heel Nederland.

VOOR OPDRACHTGEVERS

Hoe wij ons onderscheiden.

360 graden recruitment.

Onze Headhunters bemiddelen binnen verschillende specialismen IT & GRC professionals, in een specifieke regio in Nederland. Dit zorgt ervoor dat alle Headhunters een hoog kennisniveau hebben van een specifieke technologie in hun specialisatie, hierdoor is ons netwerk met professionals altijd relevant.

No cure no pay.

Wij bieden onze diensten met 100% garantie. Als opdrachtgever ben je pas plichtig wanneer je daadwerkelijk een kandidaat in dienst neemt die wij hebben voorgesteld. Voorafgaand werken wij voor eigen rekening en risico.

Prettige ervaring.

Recruitment is een complex spel van vraag en aanbod tussen professionals en opdrachtgevers. Gelukkig is headhunting ons vak, waardoor wij met door-en-door ontwikkelde best practices werken en altijd prettig samenwerken.

Recruitment oplossingen

JOIN denkt met je mee.

  • Werving & Selectie
  • Tijdelijke aanstelling
  • Deta-vast
Zoek jij een professional die bij jou in dienst komt? Wij doen inventarisatie naar waar jij op zoek bent. Hiervoor werven wij geschikte professionals en maken wij een voorselectie.
Op zoek naar een zelfstandige professional met specifieke vaardigheden voor een tijdelijke opdracht? Wij werven de juiste professionals en maken een voorselectie.
Ben je niet in de gelegenheid om iemand in dienst te nemen kunnen? Wij deze persoon voor je in dienst nemen voor een vooraf bepaalde tijdsduur. Na afloop van deze periode kun je de professional alsnog kosteloos van ons overnemen.