Op zoek naar een IT Solution?

Als werkgever is het niet altijd makkelijk om met gekwalificeerde en talentvolle IT professionals in contact te komen. JOIN verbindt op het juiste moment met de juiste professionals, speciaal voor uw IT Solutions. Nieuwsgierig hoe wij dit doen?

VOOR OPDRACHTGEVERS

Wat wij beloven.

1. Snel resultaat

JOIN is in staat om snel resultaat te leveren en te helpen bij uw IT Solution. Alle headhunters breiden dagelijks hun netwerk uit binnen een specifieke regio en IT specialisatie. De meest geschikte professionals zijn in kaart gebracht, voordat de positie bij ons wordt uitgezet! 

2. Prettige ervaring

Bij ons is niet alleen het eindresultaat belangrijk: JOIN belooft een prettige ervaring te zijn voor haar opdrachtgevers en IT professionals. Alle headhunters zijn geïnteresseerd, transparant en maken duidelijke afspraken. Het resultaat en de ervaring van opdrachtgever en IT professional staan bij ons centraal. Kortom, het vinden van een IT oplossing is bij ons een prettige ervaring.

3. Continue verbetering

Voor ons is er altijd ruimte voor verbetering. Wij vragen daarom om feedback aan opdrachtgevers en professionals, zodat onze dienstverlening zich ten alle tijden verbeterd. Jouw feedback is voor ons enorm waardevol.

Dit maakt ons de hoogst gewaardeerde IT recruitment Partner voor al uw IT oplossingen. 

IT oplossingen

JOIN denkt met je mee.

  • Werving & Selectie
  • Tijdelijke aanstelling (zzp)
  • Detavast
  • Detachering
Ben je op zoek naar een IT professional voor jouw organisatie? Wij verbinden je graag met de juiste kandidaat. Dit doen wij door gebruik te maken van ons brede netwerk in het Nederlandse IT landschap en onze uitgebreide database aan IT professionals. Samen met jou schetsen we een profiel van de rol en maken we vervolgens een selectie van geschikte kandidaten.
Ben je op zoek naar een zelfstandige professional voor een tijdelijke opdracht? Graag denken we met je mee over de passende IT oplossing voor jouw bedrijf. In het geval van een tijdelijke aanstelling maken wij een selectie van geschikte kandidaten met de benodigde specifieke vaardigheden.
Detavast is een werving vorm waarbij het altijd de intentie is dat de kandidaat bij de opdrachtgever in dienst komt als de afgesproken periode afloopt. De kandidaat komt gedurende de detavast periode bij ons op de payroll, maar valt volledig onder leiding en toezicht van jouw organisatie. Tijdens deze periode wordt de werving fee verspreid over de hele looptijd en dragen wij het risico voor ziektedagen van de kandidaat. Als opdrachtgever betaal je namelijk alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Overigens is het overnemen van de kandidaat na de detavast periode geheel kosteloos.
Ben je op zoek naar een IT professional voor een bepaalde tijdsduur, maar ben je niet in de gelegenheid om iemand in dienst te nemen? Wij kunnen een professional voor je in dienst nemen voor een vooraf bepaalde periode, zonder dat jouw organisatie na afloop een vast dienstverband hoeft aan te gaan.