Op zoek naar een IT Solution?

Als werkgever is het niet altijd makkelijk om met gekwalificeerde en talentvolle IT professionals in contact te komen. JOIN verbindt op het juiste moment met de juiste professionals, speciaal voor uw IT Solutions. Nieuwsgierig hoe wij dit doen?

IT Recruiter JOIN Recruitment
IT Recruiter JOIN Recruitment

VOOR OPDRACHTGEVERS

Wat wij beloven.

1. Snel resultaat

JOIN is in staat om snel resultaat te leveren en te helpen bij uw IT Solution. Alle headhunters breiden dagelijks hun netwerk uit binnen een specifieke regio en IT specialisatie. De meest geschikte professionals zijn in kaart gebracht, voordat de positie bij ons wordt uitgezet! 

2. Prettige ervaring

Bij ons is niet alleen het eindresultaat belangrijk: JOIN belooft een prettige ervaring te zijn voor haar opdrachtgevers en IT professionals. Alle headhunters zijn geïnteresseerd, transparant en maken duidelijke afspraken. Het resultaat en de ervaring van opdrachtgever en IT professional staan bij ons centraal. Kortom, het vinden van een IT oplossing is bij ons een prettige ervaring.

3. Continue verbetering

Voor ons is er altijd ruimte voor verbetering. Wij vragen daarom om feedback aan opdrachtgevers en professionals, zodat onze dienstverlening zich ten alle tijden verbeterd. Jouw feedback is voor ons enorm waardevol.

Dit maakt ons de hoogst gewaardeerde IT recruitment Partner voor al uw IT oplossingen. 

IT oplossingen

JOIN denkt met je mee.

  • Werving & Selectie
  • Tijdelijke aanstelling
  • Deta-vast
Zoek jij een professional voor een IT Solution? In samenwerking met onze opdrachtgevers hebben wij de ambitie om, totaaloplossingen te bieden die zorg dragen voor een optimale invulling van IT vraagstukken. Wij doen inventarisatie naar waar jij op zoek bent. Hiervoor werven wij geschikte professionals en maken wij een voorselectie.
Op zoek naar een zelfstandige professional met specifieke vaardigheden voor een tijdelijke opdracht? Wij werven de juiste professionals en maken een voorselectie. Zo dragen wij samen zorg voor uw IT oplossingen.
Ben je niet in de gelegenheid om iemand in dienst te nemen? Wij kunnen een professional voor je in dienst nemen voor een vooraf bepaalde tijdsduur. Na afloop van deze periode kun je de professional alsnog kosteloos van ons overnemen.
IT Vacatures