Zameena Salarbux

Finance Specialist

“Ik maak graag impact binnen een bedrijf, en met mijn positieve instelling en financiële expertise ben ik ervan overtuigd een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van JOIN.”

Mijn naam is Zameena, 32 jaar en ik ben Finance Specialist bij JOIN. In het dagelijks leven geniet ik van het moeder zijn, en probeer ik zo veel mogelijk tijd te besteden met mijn zoontje. Voetballen, playgrounds, dierentuinen, pretparken, you name it. Naast moeder zijn houd ik van gezelligheid. Ik heb een passie voor muziek en bezoek vaak concerten en evenementen. Daarnaast houd ik van reizen en ben ik wel eens in de sportschool te vinden.

Ik werk graag aan mijn persoonlijke ontwikkeling en daag mezelf graag uit. In mijn carrière heb ik vele branches en facetten doorlopen binnen Accounting & Controlling. Ik maak graag impact binnen een bedrijf, en met mijn positieve instelling en financiële expertise ben ik ervan overtuigd een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van JOIN.

De positieve omgeving en menselijke benadering van JOIN sprak mij het meest aan. De waarden van groei, plezier, vertrouwen en toewijding passen bij mijn waarden. Binnen mijn functie zal ik mij voornamelijk bezighouden met het opzetten van processen en automatisering. Daarnaast houd ik het operationele draaiend en werk ik nauw samen met externe accountants.