Rohan Bisai

Headhunter IT Infrastructure

“Een duidelijk groeipad, een no-nonsense cultuur en belangrijker nog: een cultuur waar iedereen elkaar accepteert.”

Mijn naam is Rohan, 24 jaar en ik kom uit Den Haag. Ik hou mij in mijn vrije tijd bezig met powerliften; dit doe ik 5-6x per week als hobby.

Naast het sporten hou ik ervan om te reizen. Of het nou een koude omgeving is als IJsland of een tropisch land als Thailand.

Over de jaren heen heb ik in verschillende sectoren en op verschillende afdelingen gewerkt. Ik begon in de hospitality waar ik hotel management studeerde aan hogeschool Tio. Na afronding van mijn studie heb ik verschillende baantjes in restaurants gehad van runnen tot teamleider. Vervolgens ben ik International Business and Management gaan studeren. Tijdens mijn studie ben ik stage gaan lopen in operations management, vervolgens koos ik ervoor om tijdens mijn stage ook deels finance op te pakken. Eenmaal klaar met mijn stage bleef ik werkzaam bij het bedrijf, maar dan als finance associate en vervolgens in mijn 4e jaar van mijn studie koos ik ervoor om full time als finance associate aan de slag te gaan. Hier ben ik vervolgens uitgegroeid naar een positie als opleider en coach. Naast mijn uitdagingen in de hospitality, operations en finance koos ik ervoor om in 2020 als personal trainer aan de slag te gaan.

Mijn ambitie ligt bij de health en lifestyle sector en wil graag in de toekomst mijn eigen personal training studio openen. Tijdens mijn zoektocht in de markt legde ik de focus om vaardigheden die ik miste; sales en marketing. JOIN kwam voorbij op Instagram, ik koos ervoor om mij aan te melden op een van hun vacatures.

Van het een op het ander zag ik gelijk een werkgever waar ik een toekomst had; een plek met high performers. Ambitieuze dames en heren met ieder een eigen doel waar zij voor werken. JOIN ondersteund haar werknemers in zowel hun carrière als headhunter, als hun eigen onderneming. Een duidelijk groeipad, een no-nonsense cultuur en belangrijker nog: een cultuur waar iedereen elkaar accepteert.