Rohan Bisai

Headhunter IT Infrastructure

Ik ben Rohan, ben 24 jaar en kom uit Den Haag. Mijn hobby’s zijn onder andere reizen en sporten. Dit jaar bijvoorbeeld, heb ik het geluk gehad om 3 Europese landen te mogen bezoeken. Het sporten bestaat voornamelijk uit powerbuilden- een mix van powerliften en bodybuilden. Verder vind ik snowboarden superleuk om te doen wanneer ik hier de tijd voor heb. Mijn favoriete wezen is toch wel mijn kat, Happy.

Ik ben begonnen met werken in de hospitality sector. Hier had ik doorgaans vaak een coach rol om mijn mede collega’s op te leiden. In eind 2019 verhuisde ik naar Thailand voor mijn studie. Vanwege corona was ik in 2020 genoodzaakt terug te reizen. Op dat moment zat ik aan het einde van mijn International Business and Management Studies. Over de maanden heen begon ik stappen te ondernemen in het sporten- dit in een meer ondernemende zin. Ik wou namelijk beginnen met personal training. Helaas miste ik toch wel iets belangrijks- zowel volume als kennis. Ik ben voor mijn studie vervolgens te werk gegaan in de logistieke sector, en heb daarna een u-turn gemaakt van operations naar finance. Hier heb ik 2 jaar lang kennis opgedaan en mij toegewerkt naar de lead van de finance afdeling.

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan zat ik te denken aan skills die ik miste, sales was hier een van. JOIN’s hiring post kwam langs en ik dacht; ”waarom niet”. Na meerdere gesprekken merkte ik dat het cultuur van JOIN iets is waar ik naar zocht, en wat ik miste. Een high performance, no bull-shit & you’re in charge of your own growth mentality. Het duidelijk uitgetekende leerpad gaf mij een gevoel van zekerheid. Hoe beter ik zou presteren, hoe mooier de rewards zouden zijn.