Rogier Lunter

Headhunter ERP&CRM

“Ik denk niet in problemen, maar in oplossingen.”

Mijn naam is Rogier Lunter, Headhunter Microsoft Dynamics Business Central / Navision  bij JOIN Recruitment. Ik kom uit Leeuwarden, maar na een jaar reizen in 2017 heb ik er voor besloten om deze mooie stad in te ruilen voor Amsterdam.

Ondertussen woon ik al een aantal jaar in Amsterdam en ben hier begonnen met mijn studie en het opbouwen van mijn carrière.

Momenteel zit ik in mijn afstudeerfase van de bachelor International Business Management. Hier heb ik vooral het thema marketing en communicatie aangehouden voor mijn keuzevakken, stages en minors.

In deze periode is mijn interesse en kennis in de Digital marketing wereld gegroeid. Dit heb ik ondertussen ook omgezet in mijn eigen E-commerce bedrijf waar ik kleine partijen help met het ontwikkelen en uitvoeren van hun E-commerce optimalisatie. 

Naast mijn studententijd heb ik altijd banen gehad. Zo ben ik Brand ambassador/Floor manager geweest bij de Heineken Experience, Assistent-manager bij Stevig Amsterdam en heb ik in 2021 de functie marketing intern bekleed bij The Next Ad Amsterdam.

Van al deze banen heb ik geleerd dat ik sociaal sterk ben, altijd op zoek ben naar de juiste oplossingen, mijn creativiteit kwijt moet en een geboren ambassadeur ben. 

Mijn doel binnen JOIN is om gebruik te maken van mijn kennis en ervaring en ik kijk er naar uit om mijn vaardigheden te gebruiken om bij te dragen aan de vooruitgang die elke dag bij JOIN recruitment plaatsvindt.