Quinton Verbon

Headhunter IT Infrastructure

“JOIN heeft ten opzichte van veel andere bureaus een focus op kwaliteit.”

Mijn naam is Quinton Verbon, ik ben 26 jaren jong, en ben geboren in het prachtige Utrecht! In mijn laatste basisschooljaren ben ik naar Zutphen verhuisd. Hier heb ik tevens de middelbare school afgemaakt. Utrecht heeft echter altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. De keuze waar ik wilde gaan studeren, was dan ook al snel gemaakt. Op mijn 18de ben ik terug verhuisd naar de Domstad. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, films en series te kijken, een goed boek te lezen, te koken en te boksen.

Ik heb mijn bachelor Rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit Utrecht. Ik werkte al bij de boksschool van mijn vader als bokstrainer, en ben in mijn tweede studiejaar bij een fieldmarketingbureau aan de slag gegaan als deur-aan-deur verkoper. Op een gegeven moment heb ik de overstap naar een ander bureau gemaakt in dezelfde branche en ben ik daar tot Sales Manager doorgegroeid. Na een aantal jaar met veel plezier deze rol op me te hebben genomen, was ik toe aan een nieuwe uitdaging: deze heb ik bij JOIN gevonden!

Ik heb voor JOIN gekozen, omdat het me geweldig leek om alles te leren over 360 graden recruitment. Nu zijn er ontelbaar veel bureaus in Nederland waarbij je dit kan doen, maar het verhaal van JOIN sprak mij direct aan. JOIN heeft ten opzichte van veel andere bureaus een focus op kwaliteit. Daarnaast voelt het bedrijf als een grote familie. Mijn doel binnen het bedrijf is om zo snel mogelijk naar een Senior rol door te groeien. Daarnaast help ik bij de Chapter Groei mee als Trainer en heb ik als doelstelling om de algehele kennis in de organisatie te vergroten door middel van kennissessies en workshops.

Loyaliteit, vriendschap en doorzettingsvermogen zijn voor mij erg belangrijke waarden. Deze waarden zal ik gedurende mijn carrière bij JOIN uit blijven dragen!