Quinton Verbon_JOIN Recruitment_IT INFRA Headhunter

Quinton Verbon

Headhunter IT Infrastructure

“Persoonlijk hecht ik enorm veel waarde aan klanttevredenheid.”

Mijn naam is Quinton Verbon, 24 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Ik ben in mijn jongere jaren opgegroeid in de regio Utrecht, waarna ik rond mijn tiende naar Zutphen ben verhuisd en daar mijn middelbareschooltijd heb doorgebracht. Na het afronden van de middelbare school, ben ik terug naar Utrecht verhuisd om daar te beginnen aan de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Inmiddels zit ik in de afrondende fase van deze studie.

Tijdens mijn studententijd heb ik erg genoten van het studentenleven met mijn vrienden. Daarnaast ben ik tijdens mijn studie gestart met het geven van bokslessen, iets wat ik nog steeds met veel plezier doe. Ook heb ik bijna mijn gehele studententijd in de face-to-face marketing gewerkt; de afgelopen anderhalf jaar heb ik met veel plezier een baan gehad als Sales Manager bij een groot field marketing bureau.

Het geven van bokslessen heeft er voor gezorgd dat ik een passie heb gekregen voor persoonlijke ontwikkelen van mensen, en mijn baan als Sales Manager heeft mijn liefde voor sales enorm vergroot. Om deze reden zag ik JOIN als logische vervolgstap, omdat het een bedrijf is waarbij de begrippen sales en ontwikkeling op een natuurlijke manier samenkomen. Persoonlijk hecht ik enorm veel waarde aan klanttevredenheid. Ik krijg daarom ook enorm veel energie van een bedrijf waarin voorop staat dat er een goede match wordt gevonden voor zowel kandidaat als klant.

JOIN heeft als doel om de meest gewaardeerde IT recruitment partner van Nederland te zijn: dit kan alleen maar door de ervaring voor opdrachtgevers en professionals optimaal te maken. Door de familiaire en plezierige werksfeer op kantoor kunnen we ons vol goede moed, elke dag weer inzetten om dit doel te realiseren!