Mitchell Spel

Headhunter ERP&CRM

“Mijn passie en drijfveer is het helpen van anderen met de juiste oplossingen.”

Mijn naam is Mitchell en ik ben 23 jaar oud. Vanaf mijn 18e woon ik in Amsterdam, maar ik ben opgegroeid in Ouderkerk aan de Amstel. Zelf ben ik veel bezig met sporten en zelfontwikkeling. De sportschool is mijn rust en door middel van lezen ben ik nu voornamelijk bezig met zelfontwikkeling, die ik niet alleen privé maar ook in het werkveld toepas. Naast hard werken en zelfontwikkeling, hou ik van mijn tijd met vrienden en familie. Van samen naar festivals tot aan gezellig op het terras een drankje doen. Positiviteit in overvloed!

Ik heb op het gebied van sport veel ervaring met mijn verleden als Personal Trainer. Na dit zo’n 5 jaar gedaan te hebben gedaan, koos ik er voor om 2 jaar geleden de sales in te gaan. Door ervaring op te doen in de arbeidsbemiddeling bij JMG, &Work, heb ik nu al wat handvatten die mij zullen helpen in mijn JOIN avontuur. 

Waarom dan nu JOIN? Omdat hier het menselijke samenkomt met succes. Vooral het stukje ontwikkeling is voor mij hierin belangrijk. Mijn doel is dan ook om door te groeien naar senior om zo uiteindelijk door te groeien naar lead. Mijn passie en drijfveer is het helpen van anderen met de juiste oplossingen. Daar brengt JOIN, vanuit mijn perspectief, zijn bijdrage in op een plezierige en vertrouwelijke manier.