Matthijs Oldeman

Headhunter Business Intelligence

“Het aangaan van menselijke connecties is mijn drijfveer.”

Hoi, ik ben Matthijs, afkomstig uit Nieuw- Vennep en onlangs neergestreken in het bruisende Amsterdam. Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn communicatiestudie en ben ik klaar voor mijn volgende avontuur bij JOIN.

Mijn achtergrond omvat een mix van saleservaring en een passie voor communicatie. In eerdere baantjes, waaronder bij DPG Media, heb ik mijn sales- en communicatieve vaardigheden verder ontwikkeld en ontdekt dat het aangaan van menselijke connecties mijn drijfveer is.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport. Zo ben ik ongeveer 5 tot 6 keer in de tijd  in de weer met voetbal, padel en fitness. Daarnaast geniet ik van gezellige drankjes in de stad, zowel met vrienden als collega’s. Het is voor mij de perfecte manier om te ontspannen en sociale banden te versterken.
Wat me naar JOIN heeft getrokken, is het menselijke aspect van de organisatie. Het idee dat een keuze voor zowel het individu als de organisatie interessant moet zijn voor een duurzame relatie op lange termijn spreekt me enorm aan. Bij JOIN kunnen klanten rekenen op mijn inzet en empathisch vermogen om samen de meest geschikte route uit te zoeken, wat resulteert in een sterke basis voor een succesvolle samenwerking.
Ik hoop me bij JOIN verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Om de beste versie uit mezelf naar voren te halen.