Lorenzo van der Woert

Headhunter ERP&CRM

“Bij JOIN kijk ik ernaar uit om mijn expertise en passie in te zetten om zowel professionals als organisaties te helpen hun doelen te bereiken en te excelleren.”

Mijn naam is Lorenzo van der Woert en ik ben een gedreven salesprofessional met een uitgebreide achtergrond in de recruitment- en advertentiewereld. Met een bachelor in Commerciële Economie van de Hogeschool van Amsterdam heb ik voldoende vaardigheden en kennis ontwikkeld om sterke zakelijke relaties op te bouwen en te onderhouden. Mijn carrière heeft me door diverse uitdagende rollen geleid, waarbij ik het creëren van waarde voor klanten en kandidaten altijd als prioriteit heb gezien.

Wat mij het meest aanspreekt aan recruitment is de mogelijkheid om een positieve impact te maken op de carrières van mensen en de groei van organisaties. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaat en bedrijf is iets wat ik met veel passie doe. Ik geniet echt van de dynamiek en de interactie met verschillende mensen, en het geeft me veel voldoening om te zien hoe mijn inspanningen bijdragen aan hun succes.

Binnen JOIN ben ik verantwoordelijk voor de bemiddeling van professionals binnen ERP&CRM. In deze rol zal ik strategische wervingsinitiatieven ontwikkelen en uitvoeren om de beste talenten te vinden en aan te trekken. Mijn doel is om bedrijven te voorzien van hooggekwalificeerde professionals die bijdragen aan hun succes en groei. Daarnaast zal ik nauw samenwerken met klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij hun bedrijfscultuur en -doelstellingen.

Buiten mijn professionele leven ben ik een fervent sporter. Ik sport dagelijks, en dan met name krachttraining. Ik hou ervan om mijn fysieke grenzen te verleggen en het bereiken van nieuwe records is iets wat me constant motiveert. Dezelfde drive en toewijding breng ik mee naar mijn werk. Het voortdurend streven naar verbetering en succes, zowel in de sportschool als op de werkvloer, helpt me om mijn doelen te bereiken en de concurrentie voor te blijven. Mijn passie voor sport leert me discipline, doorzettingsvermogen en de waarde van hard werken; eigenschappen die ik dagelijks toepas in mijn professionele carrière.

Bij JOIN kijk ik ernaar uit om mijn expertise en passie in te zetten om zowel professionals als organisaties te helpen hun doelen te bereiken en te excelleren. Samen zullen we bouwen aan een sterk en succesvol team, waarbij we streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.