Leonore van Ooijen_JOIN Recruitment_Headhunter

Leonore van Ooijen

Headhunter Business Intelligence

“Ik waardeer de eerlijkheid van mensen en van eerlijkheid komt vertrouwen.”

Mijn naam is Leonore en ik ben 26 jaar oud. Van origine ben ik schoonheidsspecialiste en altijd werkzaam geweest in de zorg. In dit beroep heb ik veel voldoening kunnen halen uit menselijk contact, op welke manier dan ook. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat mijn interesse in Human Resource ligt en dit iets is waarin ik mijzelf verder wil ontwikkelen.

Mijn recruitment carrière ben ik gestart als klantenservice medewerker en na een half jaar ben ik  doorgegroeid als Internationaal Recruiter voor het bedrijf Teleperformance Portugal. Met veel plezier heb ik drie jaar in Portugal gewoond tot ik het tijd vond voor een nieuwe uitdaging die bij mijn groei ambities aansloot. (Door)groeien is voor mij erg van belang. Zowel persoonlijk als op werkgebied.

Bij JOIN zie ik veel van mijn persoonlijke waardes terug. Groeien is hier één van, daarnaast ben ik erg doelgericht en haal ik graag veel uit mijn werk. Ik waardeer de eerlijkheid van mensen en van eerlijkheid komt vertrouwen. Dit is voor mij het mooie aan de werkwijze van JOIN en dit draag ik met plezier uit!