Leonore van Ooijen

Headhunter Business Intelligence

“Je biedt een luisterend oor en je helpt mensen. Of dat nou aan een nieuwe baan is of aan nieuw personeel.”

Mijn naam is Leonore en ik ben 28 jaar oud. Van origine ben ik schoonheidsspecialiste en altijd werkzaam geweest in de zorg.

In 2018 ben ik volledig uit mijn comfort zone gestapt door naar Lissabon te verhuizen. Hier ben ik als klantenservice medewerker begonnen en uiteindelijk doorgegroeid naar International Recruiter voor het bedrijf Teleperformance Portugal.

Met veel plezier heb ik drie jaar in Portugal gewoond en gewerkt. Het werd mij te comfortabel en stond een beetje stil in mijn werk, dit was voor mij een reden voor een nieuwe uitdaging.

Tijdens een video call met JOIN, over de openstaande vacature als headhunter, kwam ik erachter dat bij JOIN groei ook erg hoog in het vaandel staat. Jezelf blijven ontwikkelen waarbij resultaat en plezier van belang is. Na de toelichting van de waardes van JOIN, was het voor mij wel duidelijk. Ik heb de baan geaccepteerd en ben ik terug naar Nederland verhuisd.

Ik kom uit een liefdevolle familie, mijn ouders zijn beide werkzaam in de zorgsector en ik hecht hier veel waarde aan. Ik vind zelf het stukje ‘zorg’ terug in recruitment; je biedt een luisterend oor en je helpt mensen. Of dat nou aan een nieuwe baan is of aan nieuw personeel.