Koen Haarlemmer

Headhunter Business Intelligence

“Ik vind het belangrijk dat een werkplek behaalde resultaten beloond en daadwerkelijke inzet ook waardeert.”

Mijn naam is Koen, ik ben 24 jaar oud. Geboren in Leiden, opgegroeid en woonachtig in Noordwijk. Sinds jongs af aan heb ik al een passie voor sales en ondernemerschap. Deze passie bracht mij al snel op het pad naar zelfstandigheid, waar ik heel veel kennis in op heb kunnen doen. Toch miste ik het menselijke aspect in de sales en de gezelligheid van leuke collega’s. Dit was iets waar JOIN mij goed bij kon helpen.

In het dagelijks leven vind ik het belangrijk om veel te sporten en regelmatig met vrienden te zijn. Het liefst combineer ik deze twee dingen met elkaar. Naast werk vind ik het belangrijk om veel te reizen en te genieten van het leven.

JOIN is voor mij de ideale werkplek vanwege de vele groei- en ontwikkelingsmogelijkheden in combinatie met de leuke collega’s waar je dagelijks mee samen werkt. Ik vind het belangrijk dat een werkplek behaalde resultaten beloond en daadwerkelijke inzet ook waardeert. Ik kijk ernaar uit om klanten en kandidaten met elkaar in contact te brengen en toekomstige relaties op te bouwen.

Ik sta altijd open voor een telefoongesprek of een kop koffie om te kijken naar een samenwerking. Voel je vrij om mij een berichtje te sturen of bel me op!