Joost Gelsing

Innovation manager

“Ik haal veel plezier uit de diversiteit van sales en het managen van de associates.”

Mijn naam is Joost Gelsing en ik ben opgegroeid in Amstelveen. Op jonge leeftijd heb ik op hoog niveau gevoetbald en inmiddels ben ik dagelijks te vinden op de golfbaan. Daarnaast vind ik het heerlijk om samen met vrienden te padellen of ‘s avonds een goed restaurant te bezoeken.

Voordat ik bij JOIN aan de slag ging, was ik werkzaam als Head of Leads binnen een commerciële vastgoed advies organisatie. Binnen deze functie was ik verantwoordelijk voor ongeveer 20 sales associates.

Ik haal veel plezier uit de diversiteit van sales en het managen van de associates.

Ook heb ik mij de afgelopen 3 jaar bezig gehouden met development (C++) en infrastructuur. Dit laatste sluit mooi aan op de kans die JOIN mij gegeven heeft, namelijk samenwerken binnen het INFRA en Security Team. Mijn kennis is sterk op het gebied van security en hierin hoop ik opdrachtgevers en professionals samen te brengen.

JOIN Recruitment geeft mij doorgroeimogelijkheden en biedt mij de opties die aansluiten op mijn ambities. De aankomende jaren houd ik mij bij JOIN bezig met het uitbreiden van de Infra en Security markt in de Randstad.