Jerry Honhoff

Headhunter Business Intelligence

“Bij JOIN kan ik kandidaten helpen om hun professionele doelen te bereiken.”

Mijn naam is Jerry, 30 jaar oud. Geboren in Amsterdam, opgegroeid in Harderwijk en alweer 12 jaar woonachtig in Diemen. Ik ben een stadse jongen met een warm (dorps) randje. In mijn vrije tijd kun je me vinden in de sportschool of bij de boulderwand, en anders ben ik wel met familie of vrienden lekker aan het eten.

Wat betreft mijn toekomstplannen wist ik in mijn jeugd gelijk wat ik wilde doen als ik later groot was: ik was geboren voor de sales en wilde graag mensen helpen. Inmiddels zijn er al aardig wat jaren verstreken en ga ik samen met JOIN mijn ambitie verder nastreven.

Voordat ik bij JOIN aan de slag ging, werkte ik 9 jaar als salesmanager en had ik de laatste 4 jaar mijn eigen onderneming als lifestylecoach. Ik koos bewust voor de overstap naar JOIN omdat ik hier kandidaten kan helpen om hun professionele doelen te bereiken.

Bij JOIN staat groei en ontwikkeling centraal, en ik ben blij dat ik samen met hen het beste uit mezelf kan halen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. In de regio Limburg en Noord-Brabant zal ik Data en BI specialisten ondersteunen met het vinden van een nieuwe toekomst.