Jens Ruijter

Headhunter Business Intelligence

“Ik haal er voldoening uit om ambitieuze doelstellingen te stellen en met het team alles op alles te zetten om deze te behalen.”

Mijn naam is Jens Ruijter en ik ben 26 jaar oud. Ik ben geboren in Amsterdam, maar opgegroeid in Hoofddorp. Desalniettemin ben ik 4 jaar geleden weer verhuisd naar Amsterdam. Ik heb mijn studie International Business and Management afgerond aan de HVA, met daarbij een specialisatie in Building Foreign Relationships. Buiten werk om houd ik er van om lekker uit eten te gaan, te padellen met mijn vrienden en hard te lopen.

Voor mijn start bij JOIN ben ik twee jaar werkzaam bij ING geweest als Financieel adviseur. Hier heb ik me gespecialiseerd in hypotheek-en vermogensrecht. Ook heb ik hier ontzettend veel kennis opgedaan over de financiële markt en financieel recht. Verder leer je ook actief te luisteren naar financiële vraagstukken van klanten en deze analytisch te ontleden.

Bij JOIN krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk gebied. Ik haal er voldoening uit om ambitieuze doelstellingen te stellen en met het team alles op alles te zetten om deze te behalen. Naast hard werken hoort er ook een fijne werksfeer te zijn, waarbij je elkaar helpt om te groeien. Bij JOIN komen deze componenten perfect samen.