Hidde van de Buld

Resource Consultant IT Infrastructure

JOIN geeft mij de motivatie om de beste versie van mezelf te worden.

Hi, ik ben Hidde en ik ben 18 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Schagen en woon daar nog steeds. Momenteel studeer ik naast mijn werk International Sports Management aan de Hogeschool van Amsterdam en ervaar ik de verandering van mijn middelbare schooltijd naar het volwassen leven in Amsterdam als enorm vermakelijk.

Sport is één van mijn grote passies. Ik speel voetbal zowel op het veld als in de zaal, dit doe ik zo’n vijf tot zes keer per week. In mijn vrije tijd hou ik er daarom van om altijd iets met sport te doen. Ik reis ook erg graag en gebruik de Tour de France elk jaar als een excuus om naar Zuid-Frankrijk te gaan, ik vind het natuurlijk ook fantastisch om een avond in de Arena te zitten. Sporten staat bij JOIN ook centraal, wat voor mij erg belangrijk is, we spelen elke maandagavond in een voetbalcompetitie en we zijn hard onderweg naar onze eerste prijs.

Als jongste medewerker van JOIN vond ik het in het begin wel een beetje wennen, dit is namelijk mijn eerste baan op een kantoor. Gelukkig hebben mijn collega’s me fantastisch opgevangen en leer ik nu elke week wat nieuws terwijl ik enorm veel plezier heb in mijn werk.

JOIN geeft mij de motivatie om de beste versie van mezelf te worden. Hierdoor kan ik zowel op een professionele als persoonlijke manier groeien en mezelf uitdagen.