Eddy Valenbreder

Head of Learning & Development

“Mijn passie voor het commerciële vak en het ontwikkelen van zeer ambitieuze collega’s in combinatie met de startende organisatie bleek een gouden combinatie.”

Ik ben Eddy, 32 jaar en wonende in de stad waar ik geboren ben; Amsterdam. Een ambitieuze enthousiasteling die uitdaging zoekt in alle aspecten van het leven. In mijn vrije tijd vind je mij in de stad met mijn vrienden of vriendin, in de muay thai gym of op de padelbaan.

Ooit ben ik op een blauwe maandag het salesvak ingewaaid en dit heb ik nooit meer losgelaten. Webdesign en photoshoppen vanuit mijn studie werd snel vervangen door koude acquisitie en persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik de afgelopen 13 jaar verschillende sales gerelateerde functies bekleed, teams begeleid van 100+ enthousiaste sales professionals en 3 jaar lang een eigen bedrijf gehad in Australië gespitst op Face-to-Face marketing.

Na mijn avontuur in het buitenland was JOIN een voor de hand liggende keuze. Ondanks dat ik geen ervaring had met recruitment kende ik één van de oprichters en na het eerste kopje koffie wist ik dat JOIN en ik een goede match zouden zijn. Mijn passie voor het commerciële vak en het ontwikkelen van zeer ambitieuze collega’s in combinatie met de startende organisatie bleek een gouden combinatie.

Inmiddels ben ik werkzaam als Head of Learning & Development waar ik, naast mijn operationele werkzaamheden als headhunter, verantwoordelijk ben voor de ontwikkeling van de ‘JOIN Academy’. Dit heeft als doel om te zorgen dat iedereen die bij JOIN werkt, van trainee tot aan partner, zich in een traject van ontwikkeling bevindt. Zo geef ik de ene dag een training over onderhandelen en de andere dag duik ik met iemand de diepte in op zoek naar zijn/haar normen en waarden in een persoonlijk leiderschapstraject.

Ik ben erg trots op waar JOIN nu staat maar ik zie nog genoeg verbetering voor de komende jaren. En maar goed ook, want zonder wrijving geen glans.