Eddy Valenbreder_JOIN Recruitment_Lead headhunter

Eddy Valenbreder

Lead Headhunter ERP&CRM

“Het feit dat ik graag met een team wil groeien en dat ik als persoon het liefste het diepe in spring is kenmerkend voor waarom ik voor een startup als JOIN heb gekozen”

Ik ben Eddy Valenbreder, 28 jaar oud en woonachtig in de stad waar ik geboren ben; Amsterdam. Naast familie, vrienden, sport (voetbal en muay thai) en meditatie heb ik een passie voor persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Vanuit mijn verleden als sales manager binnen verschillende branches is het altijd mijn grootste drijfveer geweest om samen met een team te groeien, mensen mee te nemen in mijn enthousiasme en om als team resultaat te behalen.

Na een 3 jarig avontuur in het buitenland heb ik gekozen voor recruitment vanwege de diversiteit van de job (klanten en kandidaten) en de ontwikkeling die ik hier persoonlijk in kan maken op het gebied van business development en coaching.

Het feit dat ik graag met een team wil groeien en dat ik als persoon het liefste het diepe in spring is kenmerkend voor waarom ik voor een startup als JOIN heb gekozen. Naast dat de kernwaarden van JOIN (groei, plezier, vertrouwen en resultaat) 1 op 1 aansluiten op mijn persoonlijke kernwaarden biedt JOIN mij de mogelijkheid om me in een snelvaart te ontwikkelen als professional. Dit alles op een menselijke manier en met een grote lach op het gezicht.