Desley Gontha

Partner / Lead Headhunter IT Infrastructure

“De groei van JOIN als organisatie zijnde, is  iets waar ik veel vertrouwen in heb.”

Mijn naam is Desley Gontha en ik ben 27 jaar oud. Geboren en getogen in Amsterdam en naast mijn werk houd ik mezelf bezig met voetbal, fitness en persoonlijke ontwikkeling.

Ik kom uit een echte ondernemersfamilie, waardoor ik van jongs af aan al heb meegekregen hoe het is om een bedrijf op te bouwen en hard te werken.

Tijdens mijn studie, commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik altijd als bar manager gewerkt in een bekende Amsterdamse nachtclub. Waar ik het altijd al mooi vond om mensen aan elkaar te verbinden.

Na mijn studie heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met het samenbrengen van mensen in de vorm van recruitment. Dit doe ik al bijna 5 jaar met veel plezier. Het afgelopen jaar ben ik als zelfstandig recruiter werkzaam geweest en de reden dat ik voor JOIN heb gekozen heeft onder andere te maken met het feit dat ik graag in teamverband werk. Het laten groeien van mensen geeft mij veel energie. Daarnaast is de groei van JOIN als organisatie zijnde iets waar ik veel vertrouwen in heb.

De aankomende jaren zal ik binnen JOIN de Cloud & Devops markt in Amsterdam verder gaan uitbouwen.