Deax Maldon

Corporate Recruiter

”Ik gun het iedereen die nog niet bij JOIN werkt, om dezelfde kansen te krijgen en zo een sterke groei door te maken.”

Mijn naam is Deax, 30 jaar, en een sociaal dier in de jungle van Amsterdam! Ik hou ervan om nieuwe mensen te leren kennen met verschillende achtergronden uit alle windhoeken. Praten (lees: klagen) over het weer? Prima. Going down memory lane? Gezellig! Welke filosoof jou het meest inspireert? Mooi! Verder geniet ik ook erg van een fijn diner met (nieuwe) vrienden en een goed glas wijn, dat gepassioneerd is aangeraden door een sommelier. Echter, een avondje Netflixen op de bank met mijn telefoon op stil, boek ik ook absoluut in.

Na de middelbare school is deze Rotterdammer verhuisd naar Amsterdam om te gaan studeren. Maar al gauw sloot een branche aan op één van mijn passies: de horeca. Onder het mom van betaald gezellig kletsen, was de keus snel gemaakt. Om verder uitgedaagd te blijven, heb ik door de jaren heen meerdere functies bekleed. Van manager tot corporate trainer; mijn passie voor mensen ging dieper. Ik vind het mooi om stil te staan bij de stappen die we hebben gemaakt, van zowel mezelf als het team en dan te kijken welke groei te realiseren valt.

Zes mooie jaren verder was het voor mij tijd om verder te ontdekken. Met vergaarde kennis na loopbaantrajecten, ben ik via een vriendin, nu collega, in dienst getreden bij JOIN. Overtuigd dat mijn competenties en mijn persoonlijkheid goed aansluiten bij de functie als Corporate Recruiter, ben ik er ook zeker van dat JOIN goed aansluit bij mij. JOIN’s visie, die ook heel erg is gefocust op het welzijn en de groei van hun personeel, is iets waar ik bewondering voor heb en ik dan ook erg uitkijk naar mijn loopbaan binnen JOIN. Ik gun het dan ook iedereen die nog niet bij JOIN werkt, om dezelfde kansen te krijgen om een sterke groei door te maken; zowel zakelijk als persoonlijk. Mijn taak om die mensen te vinden, GO!