Cor Bijpost

Headhunter IT Infrastructure

”JOIN biedt mij de mogelijkheid mijn ambities na te streven.”

Mijn naam is Cor Bijpost en ik ben 25 jaar oud. Ik ben opgegroeid op het prachtige eiland Texel, waar ik tot mijn 17de gewoond heb. Omdat ik aan de International Business School van Amsterdam wilde gaan studeren, heb ik op mijn 17de de stap naar Amsterdam gezet. Ik woon hier sindsdien met ontzettend veel plezier en voel me compleet thuis in deze mooie stad.

In het dagelijks leven geniet ik ervan om met vrienden een lekker hapje te gaan eten in Amsterdam, koffie te drinken in de vele mooie koffiebars en de oneindige mogelijkheden van deze stad te verkennen. Daarnaast hou ik ervan om mijn lichaam uit te dagen door middel van krachttraining in de sportschool en heb ik mijn hele leven gevoetbald.

Bij JOIN krijg ik de kans en de middelen om mijzelf volledig te ontplooien tot de beste versie van mijzelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak. JOIN biedt mij de mogelijkheid mijn ambities na te streven en de kans om door te groeien in de aankomende jaren. Ik ga mijzelf binnen JOIN in het IT Infra team focussen op System Engineer, servicedesk en werkplekbeheer.