Bo de Bruijn

Headhunter ERP&CRM

“JOIN geeft mij de kans om de beste versie van mezelf te zijn.”

Mijn naam is Bo de Bruijn en woonachtig in Amsterdam. Het grootste deel van mijn leven heb ik in Amstelveen gewoond en ook nog een deel van mijn leven in Spanje.
Bij mij heeft voetbal een belangrijk deel uitgemaakt van mijn leven. Vanaf kleins af aan heb ik op het hoogst mogelijke niveau in Nederland deze mooie sport mogen beoefenen.

Na voetbal altijd als main focus te hebben gehad ben ik op een bepaald punt in mijn carrière gekomen met de keus om verder te gaan met voetballen of een ander pad te bewandelen.

Zodoende heb ik de keus gemaakt om toch een ander pad te gaan bewandelen en ben ik uiteindelijk in de sales wereld beland. Dit heeft mij op positieve manier beïnvloed. Zoekende naar een nieuwe uitdaging ben ik bij JOIN Recruitment terechtgekomen waar ik het enorm naar mijn zin heb en veel kan leren.

JOIN geeft mij de kans om de beste versie van mezelf te zijn. Hierdoor kan ik doorgroeien tot een headhunter met veel ervaring en passie voor zijn werk. Binnen JOIN heb je genoeg uitdaging, Dit houdt mij scherp en zorgt ervoor dat ik altijd de beste versie van mijzelf kan zijn.