Anniek den Boer

Marketing & Communicatie Specialist

”De menselijke benadering en inspirerende waarden van JOIN spraken mij vanaf het allereerste gesprek aan.”

Ik ben Anniek, marketing-enthousiasteling en dancehall-liefhebber met een passie voor schrijven. Geboren in het oosten, opgegroeid in een dorpje naast Den Bosch, gestudeerd in Londen en nu al ruim 10 jaar woonachtig in de mooiste stad van Nederland: Amsterdam. In mijn vrije tijd vind je me terug in de natuur met een goed boek, in een kroeg/bar/club met fijn gezelschap of schrijvend in mijn journal.

Marketing heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn carrière: zowel aan de B2C- als B2B-kant heb ik de afgelopen jaren ervaring mogen opdoen. Van content- en e-mailmarketing tot aan het opzetten van social media strategieën en website optimalisatie – ik heb het geluk gehad om me breed te kunnen ontwikkelen. En vanaf 2023 versterk ik JOIN op het gebied van Marketing & Communicatie. 

De menselijke benadering en inspirerende waarden van JOIN spraken mij vanaf het allereerste gesprek aan. Ik heb veel zin om te helpen de toon te zetten in het recruitmentlandschap van Nederland en van JOIN dé norm te maken. Met vertrouwen, toewijding, groei én plezier.