JOIN verhuist naar nieuw kantoorpand

Amsterdam – Wij gaan verhuizen! Vanaf 1 juli verruilen wij ons kantoor in de Amsterdamse Houthavens voor een nieuwe plek op het Oosterdokseiland. 

Het nieuwe kantoor, dat zich bevindt in het gebouw ‘De Alexander’, voldoet aan veel wensen van onze medewerkers. Zo ligt het op loopafstand van het Centraal Station, is er een sportschool en Albert Heijn in de straat en is ons favoriete restaurant New King om de hoek. 

Trouw aan onze waarden
Deze verhuizing betekent niet alleen een nieuwe start voor JOIN, maar sluit ook aan bij onze toewijding om te blijven groeien. Als organisatie en team; als consultants en als individuen. Het nieuwe kantoorpand biedt ons de mogelijkheid om uit te breiden in het aantal collega’s, maar draagt tegelijkertijd ook bij aan de professionalisering van ons bedrijf. 

Wil je kennismaken?
Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie en een rondleiding. En we beloven je dat je vol met ideeën over het invullen van jouw IT-vacatures zult vertrekken (of in ieder geval met inspiratie over de inrichting van jouw nieuwe kantoor).

Stuur een e-mail naar office@joinrecruitment.nl of bel naar 020-226 1999.

 

Ons nieuwe adres wordt:
Oosterdoksstraat 80
1011 DK Amsterdam