Steijn van de Buld

Headhunter IT Infrastructure

”JOIN geeft mij de kans om mijn ambitie te verwezenlijken en de opties om door te groeien de aankomende jaren.”

Mijn naam is Steijn van de Buld en ik ben 22 jaar oud. Ik ben sinds 2 jaar woonachtig in Amsterdam en van plan hier stappen te gaan maken. Ik ben opgegroeid in Schagen waar ik tot mijn zeventiende naar school ben gegaan voordat ik begon aan de International Business School in Amsterdam. Ik ben momenteel bezig met het afronden van mijn studie en verwacht dit binnen nu en een half jaar te realiseren.

In het dagelijks leven vind ik het vooral leuk om mij fysiek uit te dagen. Dit doe ik doormiddel van duur-en krachtsport. Daarnaast vind ik veel energie in het ontdekken van onze hoofdstad en houd ik ervan om lekker een hapje te gaan eten of wat te gaan drinken met mijn vriendin of vrienden. Ik ben een echte levensgenieter en wil graag zoveel mogelijk uit het leven halen.

Ik heb veel verschillende werkgevers gehad in veel verschillende sectoren en heb mede hierdoor grote stappen kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik gewerkt als ondersteuner op een zorgboerderij waar ik onwijs veel geleerd heb in communicatie en empathie. JOIN geeft mij de kans om mijn ambitie te verwezenlijken en de opties om door te groeien de aankomende jaren. Bij JOIN ga ik aan de slag als bemiddelaar bij het Infra team in de Cloud/DevOps sector.