Steijn van de Buld

Headhunter IT Infrastructure

”JOIN geeft mij de kans om mijn ambitie te verwezenlijken en de opties om door te groeien de aankomende jaren.”

Hallo, ik ben Steijn en ik ben 22. Ik ben woonachtig in Amsterdam en ben hard op weg om hier voet aan de grond te krijgen. Ik ben opgegroeid in Schagen en ben vervolgens naar de International Business School in Amsterdam gegaan om verder te studeren.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief en ondernemend, en beoefen ik sporten zoals hardlopen, voetbal, en krachttraining en geniet ervan om nieuwe sporten uit te proberen. Ik vind het ook leuk om de stad te verkennen, heerlijk te dineren met mijn vriendin of samen te genieten van een drankje met vrienden of collega’s.

Ik heb veel verschillende werkgevers gehad in veel verschillende sectoren en heb mede hierdoor grote stappen kunnen zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik gewerkt als ondersteuner op een zorgboerderij waar ik onwijs veel geleerd heb in communicatie en empathie. Daarnaast heb ik een achtergrond in de verkoop bij de Perry Sport, in SEO en social media marketing en lees ik veel over oorlogsgeschiedenis.

JOIN geeft mij de kans om mijn ambitie te verwezenlijken en de opties om door te groeien de aankomende jaren. Ik haal energie uit mezelf continue te verbeteren en te leren van mijn fouten. Ik vind het erg belangrijk om met de juiste mix van toewijding en plezier aan het werk te gaan. Bij hard werken hoort hard ontspannen en bij JOIN is deze mix perfect samengesteld. Ik ben zelf iemand die houd van een goed gesprek en het daarbij horende opbouwen van een relatie.