Cindy Oussoren

Office Manager / HR

”De waarden van Join zijn ook mijn waarden en daarom ben ik blij hier te mogen werken.”

Mijn naam is Cindy,  45 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Hoorn en woon nu met mijn zoon Dex in de Houthavens te Amsterdam.

Ik heb 14 jaar in de horeca gewerkt  waar ik ook een leidinggevende functie had. Hierna heb ik mijn diploma voor sportmassage behaald en ben ik een aantal massagecursussen gaan volgen. Als freelancer heb ik gewerkt als masseuse en had mijn eigen bedrijfje. Heel erg leuk om te doen maar ik vond het fysiek erg zwaar. In 2016 heb ik de overstap gemaakt naar kantoor  en heb ik ruim 6 jaar gewerkt als front-office manager bij een cosmetische kliniek. Sinds december 2022 ben ik gestart als office manager bij Join. Ik kijk er enorm naar uit om mezelf verder te ontwikkelen in deze groeifase waar Join zich in bevindt. De waarden: groei, plezier, vertrouwen en toewijding zijn ook mijn waarden en daarom ben ik blij hier te mogen werken.

Naast werken en moeder zijn houd ik van gezelligheid en ga ik graag uit eten en/of wat leuks doen met vrienden en familie. Ook ben ik regelmatig te vinden in de sportschool.