Tom Kieft_JOIN Recruitmetn_Headhunter ERP&CRM

Tom Kieft

Headhunter ERP&CRM

“Het traject van een goede match vinden voor zowel kandidaat als opdrachtgever geeft mij ontzettend veel energie”

Ik ben Tom Kieft, 28 jaar oud en sinds februari samenwonend op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Ik ben opgegroeid in Loosdrecht en na mijn middelbareschooltijd in Hilversum verhuisd naar Amsterdam. In de hoofdstad heb ik gestudeerd, gewerkt en samen met vrienden van de stad genoten.

Tijdens mijn studententijd ben ik terug blijven keren naar Loosdrecht om te voetballen bij de plaatselijke sv en nu combineer ik dit nog altijd met zaalvoetbal bij vriendenteam Glijduif United. Verder ging veel van mijn tijd op in mijn bijbaan in de face-to-face marketing. Hier heb ik een passie ontwikkelt voor sales en ontwikkeling en heb ik een groot deel van de ladder beklommen.

Mijn plezier in het gehele salesproces heeft ervoor gezorgd dat mijn interesse in recruitment werd gewekt en ik aan de slag ben gegaan bij JOIN. Het traject van een goede match vinden voor zowel kandidaat als opdrachtgever geeft mij ontzettend veel energie. De hectiek van de pieken en dalen die dit met zich meebrengt, is wat er voor zorgt dat ik elke dag weer met enthousiasme naar mijn werk fiets.

Bij JOIN staat alles in het teken van onze missie, de meest gewaardeerde IT Recruitment partner van Nederland zijn. Essentieel hierbij is dat de ervaring voor onze klanten en kandidaten goed is. Bij ons begint dit met de uitstekende, familiaire werksfeer bij ons op kantoor. Dit maakt dat wij ons elke dag weer met veel plezier inzetten om de meest gewaardeerde IT recruitment partner te zijn!