Tom Kieft

Lead Headhunter ERP&CRM

“De hectiek van de pieken en dalen die deze positie met zich meebrengt, is wat er voor zorgt dat ik elke dag weer met enthousiasme naar mijn werk fiets.”

Ik ben Tom Kieft, 32 jaar oud en sinds oktober 2022 samenwonend in Amsterdam-Zuid. Ik ben opgegroeid in Loosdrecht en na mijn middelbare schooltijd in Hilversum verhuisd naar Amsterdam. In de hoofdstad heb ik gestudeerd, gewerkt en samen met vrienden van de stad genoten.

Tijdens mijn studententijd ben ik terug blijven keren naar Loosdrecht om te voetballen bij de plaatselijke sv en nu combineer ik dit nog altijd met zaalvoetbal bij vriendenteam Glijduif United. Verder ging veel van mijn tijd op in mijn bijbaan in de face-to-face marketing. Hier heb ik een passie ontwikkelt voor sales en ontwikkeling en heb ik een groot deel van de ladder beklommen.

Mijn plezier in het gehele salesproces heeft ervoor gezorgd dat mijn interesse in recruitment gewekt werd en ik aan de slag ben gegaan bij JOIN. Het traject van een goede match vinden voor zowel kandidaat als opdrachtgever geeft mij ontzettend veel energie. De hectiek van de pieken en dalen die dit met zich meebrengt, is wat er voor zorgt dat ik elke dag weer met enthousiasme naar mijn werk fiets.

Binnen JOIN ben ik inmiddels doorgegroeid naar Team manager van het ERP & CRM team. Samen proberen wij ons continue te ontwikkelen om zo bij te dragen aan de meest iconische en succesvolle recruitment organisatie op het gebieden van inspireren en ontwikkelen van commercieel- en leiderschapstalent. Dank zij het onderling vertrouwen, het werkplezier, de toewijding en de groei die we doormaken, durf ik best te stellen dat we al een aardig eind onderweg zijn!