Stan Kraaijvanger

Headhunter ERP&CRM

”Recruitment is veel meer dan alleen het matchen van een CV aan een vacature; het gaat om het bouwen van langdurige relaties.”

Mijn naam is Stan Kraaijvanger en ik woon in het bruisende Amsterdam. Na mijn opleiding in Technische Bedrijfskunde aan de University of Applied Sciences Saxion heb ik een solide fundament gelegd in bedrijfsprocessen en technologie. Mijn interesses liggen in technologie, sport en voeding. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in functies waar klantenservice een centrale rol speelde. Deze ervaring heeft mij uitstekend voorbereid op een loopbaan waar klanttevredenheid en servicegerichtheid van essentieel belang zijn. Voordat ik bij JOIN kwam, heb ik waardevolle ervaring opgedaan bij organisaties als Heineken, HelloFresh en McDonald’s Nederland, waar ik me heb ingezet voor optimalisatie van klantenservice en operationele efficiëntie.

Recruitment is veel meer dan alleen het matchen van een CV aan een vacature; het gaat om het bouwen van langdurige relaties. Wat mij boeit in mijn rol als Headhunter is het creëren van win-win situaties. Ik vind het waardevol om talentvolle professionals te koppelen aan bedrijven die ze niet alleen een baan, maar ook een kans voor groei bieden.

Bij JOIN Recruitment focus ik mij specifiek op de ERP/CRM-markt, met een nadruk op Microsoft Dynamics. Ik ben hier om zowel bedrijven als kandidaten te helpen in deze boeiende en snel evoluerende sector. Of je nu een lokale start-up bent of een gevestigde multinational, mijn doel is om je te voorzien van het beste talent dat naadloos aansluit bij je behoeften. Samen bouwen we aan de toekomst van IT!