Sem van Rossum

Headhunter Business Intelligence

”Ik werk met plezier aan het succes van JOIN en aan de beste versie van mijzelf.”

Ik ben Sem, 22 jaar oud en ik kom uit het mooie Amersfoort. Mijn passie ligt in de wereld van sales, waarbij mijn gedrevenheid en leergierigheid me echt definiëren. Het streven naar persoonlijke groei is voor mij van groot belang en ik zet me volledig in om dit te bereiken. Naast mijn professionele bezigheden daag ik mezelf graag uit in de sportschool. Mijn vrienden en mijn familie zijn een belangrijk deel van mijn leven, ik breng dan ook graag tijd met hen door.

Bij toeval kwam ik in de face-to-face marketingwereld terecht, iets waarvan ik dacht dat het niks voor mij was. Dit groeide uit tot een passie en bezette mijn dagelijkse leven. Als Salesmanager vond ik het leuk om mijzelf en mijn werknemers te ontwikkelen.

Na mijn tijd als Salesmanager was ik vastbesloten om nieuwe horizons te verkennen binnen de commerciële wereld. Ik besefte hoe cruciaal mijn voortdurende groei en ontwikkeling voor mij zijn. Op dat punt kwam ik in contact met JOIN Recruitment. De initiële gesprekken met JOIN overtroffen mijn verwachtingen. De bedrijfscultuur en de focus op groei sprak mij heel erg aan. Binnen het BI en Data team ben ik actief als Headhunter, verantwoordelijk voor de zuidelijke regio. Mijn specialiteit ligt voornamelijk in het realiseren van vaste plaatsingen. Wat mij onderscheidt, is mijn positieve denkwijze, die dient als de drijvende kracht achter mijn werkwijze.

Mijn ontwikkeling bij JOIN ligt in goede handen. Ik werk met plezier aan het succes van JOIN en aan de beste versie van mijzelf.