Johan Jansen

Headhunter ERP&CRM

”Wat mij ook aantrok in JOIN Recruitment was de open en gezellige cultuur.”

Mijn naam is Johan Jansen en voordat ik recruiter was ben ik begonnen als fysiotherapeut. Via een bevriende recruiter kwam ik in aanraking met het vak van recruitment. Vandaar dat ik mij goed kan inleven hoe het is om een carrièreswitch te maken. Ik kwam er al snel achter dat ik voldoening haal uit het helpen van mensen in het maken van een mooie vervolgstap in hun carrière.

JOIN Recruitment is een organisatie die zich richt op het inspireren en ontwikkelen van commercieel- en leiderschapstalent, en dat is precies wat ik wilde doen. Wat mij ook aantrok in JOIN Recruitment was de open en gezellige cultuur. De mensen hier zijn niet alleen professioneel maar ook vriendelijk en behulpzaam.

Over mij persoonlijk: ik ben woonachtig in het mooie Utrecht met mijn vriendin en zij is net als ik ook werkzaam als recruiter. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met familie en vrienden af te spreken, uit eten te gaan en te squashen en te voetballen met vrienden.

Binnen JOIN ben ik verantwoordelijk als headhunter Microsoft Dynamics. Wil je sparren over jouw ambities, dan kijk ik uit naar onze kennismaking!