Johan Jansen

Headhunter BI

“Wat JOIN voor mij uniek maakt, is dat recruitment echt wordt gezien als een samenwerking waarin het gevoel wat mensen ervaren een belangrijk kernwaarde is!”

Aangenaam, mijn naam is Johan Jansen en ik ben 31 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Almere en sinds mijn jeugd is (top)sport een enorme passie van mij. Vooral teamsporten hebben mij altijd aangetrokken, omdat je dan ook veel moet samenwerken. Als je samenwerkt kan je vaak optimaal resultaat boeken en dit heeft altijd mijn interesse getrokken. Door mijn interesses ben ik vijf jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut waarin ik het uitdagend vond om mensen te helpen bij het verhelpen van hun klachten. Wat ik hierbij belangrijk vond, was dat zij niet alleen op korte termijn een oplossing vonden maar juist ook op de lange termijn. Hierdoor heb ik gemerkt dat mijn passie vooral ligt in het beantwoorden van mensen bij hun vragen en hierbij tot de kern te komen.

Daarom was het voor mij een logisch stap om in de recruitment te gaan werken en samen te kijken naar uitdagingen en oplossingen op de korte en lange termijn. Naast mijn voorliefde voor werk en sport vind ik nauw contact met familie en vrienden erg belangrijk. Tot slot is reizen en koken ook iets waar ik veel voldoening uithaal!

Wat JOIN voor mij uniek maakt, is dat recruitment echt wordt gezien als een samenwerking waarin het gevoel wat mensen ervaren een belangrijk kernwaarde is! Juist dit sluit aan bij mijn eigen visie. Daarnaast biedt JOIN ook uitgebreide trainings- en doorgroeimogelijkheden welke goed aansluiten bij mijn ambities.