“De positieve omgeving bij JOIN past helemaal bij mij als mens.”

Hallo, mijn naam is Hakima, Ik ben 45 jaar oud en moeder van twee leuke tieners met wie ik samenwoon in de Beemster. Ik ben geboren en getogen in Woerden, waar ik tot mijn 18e heb gewoond, om me daarna te vestigen in Amsterdam, waar ik met veel plezier 16 jaar heb gewoond. Ik ben een echte levensgenieter en een familiemens. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn kinderen, ik probeer hen zoveel mogelijk te laten zien wat het leven te bieden heeft. Daarnaast is reizen een grote passie en ga ik graag uit eten of naar theater en geniet van de fijne mensen om me heen. Om me goed te voelen eet ik gezond, beweeg veel en lach veel. Ik ben ervan overtuigd dat een positieve instelling en houding je veel brengt, ik sta daarom heel positief in het leven.  Ik kan van hele kleine dingen genieten.

Ik ben heel ondernemend en praktisch ingesteld. De afgelopen 14 jaar ben ik ZZP-er geweest in de dienstverlening en verhuurde mijn diensten zoals sales- en HR-werkzaamheden, event management, event productie en hostess voor diverse branches. Ik werkte voornamelijk in de evenementen branche. Door corona hielden de evenementen op en stopten de opdrachten. Gelukkig kon ik op mijn oude vak terugvallen in de HR. Als Interim werkte ik als HR Manager in Utrecht, waar ik de leiding had over 3 praktijken. Mijn taak was daar het ordenen en herstructureren van de praktijken, het aansturen van al het personeel, het maken van contracten en de salarisadministratie. Hier proefde ik hoe het weer was om in een echt team te werken. Als ZZP er werk je met verschillende mensen, maar je bent ook veel alleen. In een team werken smaakte naar meer.

Ik ben dankbaar met de kans bij JOIN om weer in een echt team te werken. De positieve omgeving bij JOIN past helemaal bij mij als mens. De warmte en de waarden van groei, plezier, vertrouwen en toewijding zijn ook mijn waarden en daarom ben ik blij hier te mogen werken. Ik ga bij JOIN aan de slag op de HR-afdeling, waar ik verantwoordelijk ben voor een stukje salaris administratie, contracten en overige leuke taken die bij deze functie horen.