Remco Djojosepoetro_JOIN Recruitmetn_Managing Partner / Lead Headhunter

Remco Djojosepoetro

Managing Partner / Lead Headhunter

“Ik heb een passie voor recruitment omdat er geen ander vak zo divers en dynamisch is”

Ik ben Remco, Partner bij JOIN. Het is mijn drijfveer om met JOIN de meest gewaardeerde IT recruitment partner te zijn. Daarnaast wil ik dat iedereen die met en bij JOIN werkt, op een prettige manier groeit. De klant groeit doordat wij een nieuwe medewerker plaatsen. De kandidaat groeit doordat wij een nieuw avontuur bieden. Onze collega’s groeien door de nieuwe vaardigheden die ze meekrijgen en functiepromoties.

Ik heb een passie voor recruitment omdat er geen ander vak zo divers en dynamisch is. Aan het begin van de ochtend heb je twee teleurstellingen en aan het eind van de dag heb je drie positieve momenten! De ontwikkel curve is altijd enorm stijl geweest voor mij. Op bijvoorbeeld het gebied van recruitment, relatiemanagement, new business development, sales, marketing etc. Omdat ik bij mijn vorige werkgever goed presteerde, groeide ik daar al snel door naar manager en ontwikkelde ik mij op die manier. Nu als ondernemer ontwikkel ik mijzelf weer op een andere manier. JOIN biedt elke collega het groeipad van headhunter naar ondernemer.

De combinatie van grote ambities en het kwetsbaar op durven stellen van JOIN is voor een organisatie in Nederland uniek. JOIN vraagt klanten, kandidaten en onze collega’s continu om feedback. Deze feedback wordt vervolgens gebruikt om onze processen te verbeteren en om ons te ontwikkelen als de meest gewaardeerde IT recruitment partner!