Remco Djojosepoetro

Oprichter en mede-eigenaar

“Ons gedrag is afhankelijk van onze besluiten, niet van onze omstandigheden”

Hoi! Ik ben Remco, oprichter van JOIN.

Sinds maart 2018 ben ik vader. Dit is mijn belangrijkste rol in het leven. Met mijn vriendin en 2 zoons, woon ik in de Houthaven in Amsterdam.

Mijn omgeving, podcasts en Blinkist zijn inspiratiebronnen om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van (zelf)leiderschap, opvoeding, mindfulness, productiviteit, relaties, psychologie, sales, finance, voeding en sport. JOIN en mijzelf zijn beïnvloed door auteurs als: Jim Collins, Simon Sinek, Patrick Lencioni, Hersey & Blanchard, Stephen Covey, Verne Harnish, Brian Tracy en Carol Dweck. Boksen en hardlopen vind ik een leuke manier om fit te blijven en stress te ontladen. Daarnaast kan ik genieten van lekker eten en een drankje.

Het is mijn drijfveer om met JOIN dé norm in recruitment Nederland te zijn als het aankomt op hoe je met werknemers, klanten en kandidaten omgaat en de resultaten die behaald worden voor iedereen.

Ik heb een passie voor recruitment omdat er geen ander vak zo divers en dynamisch is. Aan het begin van de ochtend heb je twee teleurstellingen en aan het eind van de dag heb je drie positieve momenten! De ontwikkelcurve is altijd enorm steil geweest. Relatiemanagement, new business development, sales, marketing, alles komt voorbij in recruitment. Omdat ik bij mijn vorige werkgever goed presteerde, groeide ik daar al snel door naar manager en ontwikkelde ik mij op die manier. Nu als ondernemer ontwikkel ik mijzelf weer op een andere manier. JOIN biedt elke collega het groeipad van headhunter naar ondernemer.

De combinatie van grote ambities en het kwetsbaar op durven stellen van JOIN is voor een organisatie in Nederland uniek. JOIN vraagt klanten, kandidaten en onze collega’s continu om feedback. Deze feedback wordt vervolgens gebruikt om de samenwerking, de processen en onze vaardigheden continu te verbeteren en om ons te ontwikkelen tot dé norm van recruitment Nederland!