Stephen Falkenstein

Managing Partner

”Door duidelijk en eerlijk te communiceren realiseer ik een win situatie voor alle betrokken partijen”

Mijn naam is Stephen Falkenstein, ik ben opgegroeid onder de rook van Amsterdam. Van huis uit ben ik een ondernemer met een commerciële mindset.

Ik heb een bedrijfskundige studie afgerond tijdens mijn top sport carrière; bodybuilding. Deze mentaliteit breng ik mee in mijn werk tijdens het bouwen van JOIN. Na vervolgens een tijd actief te zijn geweest in de Amsterdamse start-up community was het voor mij tijd om een professionalisering slag te maken.

Per toeval kwam ik met recruitment in aanraking. De snelheid en complexiteit van de processen is hetgeen waar ik enthousiast van wordt. Binnen het recruitment vak wordt hard werken altijd omgezet in resultaat, dat je snel impact kan maken is wat mij energie geeft.

Door me aan te sluiten bij JOIN kan ik mijn ideeën opgedaan uit mijn start-up verleden en commerciële krachten combineren en tegelijk kan ik mezelf ontwikkelen en professionaliseren.

In contact met mijn klanten en kandidaten probeer ik niks aan het toeval over te laten. Door duidelijk en eerlijk te communiceren realiseer ik een win situatie voor alle betrokken partijen. Zo draag ik bij aan onze missie; de meest gewaardeerde IT recruitment partner zijn.

Mensen omschrijven mij als: verbaal sterk, analytisch, gefocust op ontwikkeling en oplossingsgericht.