Tom van Dijk_Join Recruitment_Headhunter Business Intelligence

Tom van Dijk

Senior Headhunter Business Intelligence

“Ik krijg veel energie en motivatie van Amsterdam en de mensen. Dit wil ik graag inzetten op het werk om de beste resultaten te behalen.”

Mijn naam is Tom van Dijk, opgegroeid in Friesland, maar sinds twee jaar woonachtig in Amsterdam. Tijdens mijn studie Human Resource Management en mijn afstudeerstage heb ik een passie ontwikkeld voor de mens en recruitment. Nu ik deel uitmaak van JOIN kan ik mijn passie in de praktijk uitvoeren.

In het dagelijks leven ben ik in de sportschool te vinden en vind ik het leuk om de hotspots van onze hoofdstad op te zoeken met mijn vrienden. Ik krijg veel energie en motivatie van Amsterdam en de mensen. Dit wil ik graag inzetten op het werk om de beste resultaten te behalen. Naast mijn werk vind ik het ook erg belangrijk om vooral te genieten van het leven.

JOIN geeft mij de kans om mezelf te ontwikkelen in een dynamische organisatie. Ik hecht veel waarde aan een werkomgeving waarin ik mezelf kan zijn en waar ruimte is voor plezier. Als Headhunter Business Intelligence krijg ik veel eigen verantwoordelijkheid om het maximale uit mezelf te halen. Ik kijk ernaar uit om klanten en kandidaten met elkaar in contact te brengen en toekomstige relaties op te bouwen.

Tom van Dijk

Bezoek mijn LinkedIn