Tom van Dijk

Business Lead / Principal Headhunter Business Intelligence

“Ik hecht veel waarde aan een werkomgeving waarin ik mezelf kan zijn en waar ruimte is voor plezier.”

Mijn naam is Tom van Dijk en ik ben 25 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Friesland, maar sinds vier jaar woonachtig in Amsterdam. Tijdens mijn studie Human Resource Management en mijn afstudeerstage heb ik een passie ontwikkeld voor mens en recruitment. Nu ik deel uitmaak van JOIN kan ik mijn passie in de praktijk uitvoeren.

In het dagelijks leven ben ik in de sportschool te vinden en hou ik ontzettend veel van reizen. Ik vind het leuk om de hotspots van onze hoofdstad op te zoeken met mijn vrienden. Ik krijg veel energie en motivatie van Amsterdam en de mensen. Dit wil ik graag inzetten op het werk om de beste resultaten te behalen. Naast mijn werk vind ik het ook erg belangrijk om vooral te genieten van het leven.

De reden waarom ik voor JOIN heb gekozen is omdat ik mezelf hier kan ontwikkelen tot de persoon die ik wil zijn. Ik hecht veel waarde aan een werkomgeving waarin ik mezelf kan zijn en waar ruimte is voor plezier. Als Principal Headhunter Business Intelligence krijg ik veel eigen verantwoordelijkheid om het maximale uit mezelf te halen. Ik kijk ernaar uit om klanten en kandidaten met elkaar in contact te brengen en toekomstige relaties op te bouwen.

Ik sta altijd open voor een telefoongesprek of een kop koffie om te kijken naar een samenwerking. Voel je vrij om mij een berichtje te sturen of bel me op!