Thomas Hekmat

Headhunter ERP&CRM

“JOIN heeft een uitgebreid en gepersonaliseerd pad naar zelfontwikkeling, wat mij zeer aanspreekt en vertrouwen geeft dat ik hier op de juiste plek zit.”

Ik ben Thomas, geboren en getogen in Amsterdam met een Hongaarse en Iraanse achtergrond. Ik ontdek graag nieuwe culturen en vind het leuk om nieuwe talen te leren door te reizen. Behalve in Amsterdam heb ik ook gewoond in verschillende steden in Hongarije, Parijs, en Barcelona, wat veel heeft bijgedragen aan wie ik vandaag ben. Voordat ik begon bij JOIN heb ik gewerkt aan een startup onderneming en ik heb als ZZP’er veel gewerkt in de horeca.

Mijn keuze voor recruitment heeft veel te maken gehad met mijn passie voor verkopen en voor het connecten met mensen. Daarnaast zie ik deze loopbaan als dé manier om alles uit mijzelf te halen en zo goed mogelijk te ontwikkelen. Ik leef graag buiten mijn comfortzone en ga zo veel mogelijk op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Uit alle recruitmentbedrijven heb ik gekozen voor JOIN, gebaseerd op de werkcultuur en de waarden van het bedrijf, waar ik mij erg thuis bij voel. Daarnaast zijn de collega’s ontzettend leuk en verwelkomend geweest. Ik ben recentelijk begonnen met mijn Headhunter functie en wordt daarbij begeleid door ervaren collega’s. JOIN heeft een uitgebreid en gepersonaliseerd pad naar zelfontwikkeling, wat mij zeer aanspreekt en vertrouwen geeft dat ik hier op de juiste plek zit.