Hanne Vermeulen

Headhunter ERP&CRM

“Binnen een werkomgeving vind ik teambuilding en samen naar succes werken ontzettend belangrijk.”

Mijn naam is Hanne en ik ben 25 jaar oud. Ik ben sinds 5 jaar woonachtig in Amsterdam en opgegroeid in het rustige Apeldoorn. Ik ben vaak in de sportschool te vinden en sinds kort bezig met meditatie en yoga. Daarnaast vind ik het belangrijk om bezig te zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling, zo groei ik als persoon maar kan ik ook steeds meer waarde toevoegen aan mijn werk/omgeving. Ook samen met vrienden en familie zijn maakt mij enorm gelukkig: samen genieten van lekker eten en uren op het terras vertoeven… Aan gezelligheid ontbreekt het zeker niet!

Sinds 5 jaar ben ik actief binnen Recruitment en Sales. Van field marketing tot intercedent en nu headhunter bij JOIN Recruitment. Na een jaar in Lissabon te hebben gewoond, was ik erg zoekende naar de juiste werkomgeving. Binnen een werkomgeving vind ik teambuilding en samen naar successen werken ontzettend belangrijk, dit is onder andere een reden waarom ik voor JOIN heb gekozen als werkgever.

Inmiddels zit ik bijna twee jaar bij JOIN en ik geniet nog steeds van iedere dag. Ik heb mogen groeien als persoon en heb veel vertrouwen gekregen vanuit de organisatie. Dit heeft gezorgd voor wederkerige dankbaarheid en loyaliteit. Ik haal energie uit alle gesprekken die ik voer met klanten en kandidaten en ben blij dat ik dit op mijn eigen manier mag doen; in transparantie en eerlijkheid de relatie opbouwen en zo samen te zorgen voor mooie successen.

Door oprechte relaties op te bouwen en te blijven leren hoop ik op deze manier voor zowel JOIN, kandidaten en klanten het verschil te maken.