Hanne Vermeulen_JOIN Recruitment_Business Intelligence

Hanne Vermeulen

Headhunter ERP&CRM / Salesforce

“Binnen een werkomgeving vind ik teambuilding en samen naar succes werken ontzettend belangrijk.”

Mijn naam is Hanne en ik ben 23 jaar oud. Momenteel woonachtig in Amsterdam en opgegroeid in het rustige Apeldoorn. Ik ben vaak in de sportschool te vinden en sinds kort bezig met meditatie en yoga. Daarnaast vind ik het belangrijk om bezig te zijn met mijn gezondheid, hier vind ik ook mijn dagelijkse ontspanning in. Ook samen met vrienden en familie zijn maakt mij enorm gelukkig: samen genieten van lekker eten en uren op het terras vertoeven… Aan gezelligheid ontbreekt het zeker niet!

Sinds 3 jaar ben ik actief binnen Recruitment en Sales. Van field marketing tot intercedent en nu bij JOIN Recruitment. Na een jaar in Lissabon te hebben gewoond, was ik erg zoekende naar de juiste werkomgeving. Binnen een werkomgeving vind ik teambuilding en samen naar successen werken ontzettend belangrijk, dit is onder andere een reden waarom ik voor JOIN heb gekozen als werkgever.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat zelfontwikkeling en eerlijke zelfreflectie centraal staan in mijn werkomgeving, en dat is wat ik zo leuk vind aan JOIN: we helpen elkaar om het beste in elkaar naar boven te halen en vieren onze successen. Daarnaast kijken we ook naar onszelf en kunnen op een respectvolle manier feedback aan elkaar geven en ontvangen.