Yannick Wille

Headhunter BI

”Ik hoop bij JOIN door middel van discipline mijn skills binnen de recruitment business zo goed mogelijk te ontwikkelen.”

Mijn naam is Yannick Wille, 28 jaar oud en geboren en getogen in Zeeland. Na de middelbare school ben ik in dienst getreden bij de Koninklijke Landmacht als infanterist. Na zes avontuurlijke jaren was het tijd voor iets anders en ben ik gaan studeren in Amsterdam. Amsterdam heeft me sindsdien niet meer losgelaten. 

Tijdens mijn studie rechtsgeleerdheid, aan de UvA,  heb ik samen met twee compagnons een onderneming gestart. De combinatie van studeren en ondernemen heeft gevraagd om een flinke dosis discipline en punctualiteit. Buiten werken en ondernemen ben ik veel bezig met vechtsport, hardlopen en wielrennen, dus je komt mij regelmatig tegen in het Flevopark of de Ronde Hoep. 

Ik hoop bij JOIN door middel van discipline en doorzettingsvermogen mijn skills binnen de recruitment business zo goed mogelijk te ontwikkelen, en een sterke schakel binnen de gehele ketting te worden.