IT Recruiter JOIN Recruitment

Noëlia Bartolomé Rojas

Operationeel Manager

“Bij JOIN heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn kwaliteiten verder te ontdekken en ontwikkelen.”

Mijn naam is Noëlia en ik kom uit Amstelveen. Echter woon ik al een tijdje in onze mooie hoofdstad Amsterdam.

Momenteel ben ik mijn Master in Internationaal Technologie Recht aan het afronden aan de Vrije Universiteit. Na zes jaar studeren kan ik niet wachten om al mijn kennis en ervaringen toe te passen.

Tijdens mijn studies heb ik veel over mijzelf geleerd: wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Mijn energie heb ik nooit gehaald uit urenlang achter mijn boeken verstopt zitten, maar uit het leiden van projecten, managen van een team en gek genoeg, problemen oplossen! 

Bij JOIN heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn kwaliteiten verder te ontdekken en ontwikkelen. Ik ben hier ooit begonnen als Office Manager en doorgegroeid naar Operationeel Manager nadat ik mijn Lean Green haalde.  De focus op groei is een van de redenen waarom ik na mijn studie bij JOIN blijf.

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk, niet alleen door mijn collega’s, maar vooral door alle leermomenten die mij dagelijks uitdagen. Gelukkig doe ik niet alles alleen: ik heb een geweldig team en fijne collega’s die mij altijd helpen om het beste neer te zetten.