Mostafa Nik_JOIN recruitement Sourcer Business Intelligence

Mostafa Nik

Sourcer Business Intelligence

Ik ben Mostafa Nik, 26 Jaar oud en geboren in Kabul (Afghanistan) woonachtend in Hoevelaken. Mijn hobby’s zijn kickboksen, voetballen en fitnessen en in mijn vrije tijd lees ik graag boeken. Op mijn 3e levensjaar ben ik met mijn gezin naar Nederland gekomen. vandaag de dag ben ik heel gelukkig met waar ik terecht ben gekomen en met het leven dat ik leef. 

Al op 17 jarige leeftijd toen ik mijn eerste telefoon had verkocht wist ik dat ik goed wilde worden in sales. Zo heb ik de afgelopen 7 Jaar gewerkt als salesmedewerker bij ons in het familiebedrijf. Na een aantal leerzame jaren vond ik het tijd om een nieuwe stap te zetten in mijn leven. Na een aantal goede referenties leerde ik over JOIN en het opleidingstraject dat hier ligt voor sales professionals.  Ik geloof dat mijn stap naar JOIN mij kan helpen en uitdagen om een betere sales professional te worden. Na een aantal gesprekken gevoerd te hebben wist ik dat JOIN bij mij zou passen. De reden hiervan is dat de kernwaardes van JOIN goed matchen met mij zelf. In het speciaal wil ik groei en plezier uitvergroten omdat ik erin geloof dat de combinatie van beiden zorgt voor een fijne werksfeer en voor resultaat. 

Ik kijk er naar uit de perfecte match te vinden tussen klanten en kandidaten. Zowel de klant als de kandidaat kan van mij verwachten dat ik beide partijen sterker maak. De klant kan rekenen op een kandidaat die de klant daadwerkelijk verder helpt en dee kandidaat komt in een omgeving terecht waarin hij/zij zich kan ontwikkelen en van toegevoegde waarde kan zijn. Zo halen beide partijen het maximale uit de samenwerking.