Menno Arends JOIN Recruitment Partner

Menno Arends

Coach / Learning & Development / Partner

“De ontwikkeling van onze medewerkers staat voor mij centraal”

Mijn naam is Menno Arends, Partner bij JOIN. Ik ben opgegroeid in Veenendaal en sinds de oprichting van JOIN woon ik weer in Amsterdam. Tijdens mijn studie Commerciële Economie en mijn specialisatie Human Resource Management is mijn interesse in Recruitment & Coaching ontstaan. Zodoende is mijn avontuur in de IT Recruitment wereld begonnen. Eerst actief vanuit Amsterdam. Daarna bij een organisatie in Engeland, vervolgens bij een Nederlandse Recruitment organisatie opererend vanuit Spanje en nu Partner bij JOIN.

Sinds mijn jeugd heb ik veel affiniteit met sport. Voetbal, Fitness en sinds kort Muay Thai zijn sporten die ik met veel plezier beoefen. Daarnaast hecht ik veel waarde aan het zijn met familie en vrienden.

Ik vind het werken in Recruitment leuk, omdat geen dag in het leven van een Headhunter bij JOIN hetzelfde is. Dagelijks krijgen onze mensen te maken met omstandigheden die veranderen. Dit zorgt voor teleurstelling en succes.

Wat wel constant is in dit vak, is de mogelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Mijn passie is dan ook om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zodat zij stappen kunnen maken. Ik ben er dan ook trots op dat headhunters die nieuw zijn in Recruitment bij ons de mogelijkheid krijgen om veel te leren en Partner  kunnen worden.

Bij JOIN proberen we een balans te vinden tussen resultaatgericht werken en plezier. Zodoende kunnen we als organisatie op een leuke manier blijven groeien om uiteindelijk de meest gewaardeerde IT recruitment partner te worden!