Lukencia de Lannoy

Marketing & Communication Specialist

“Wanneer ik een doel voor ogen heb, doe ik er alles aan om het gewenste eindresultaat te behalen.”

Mijn naam is Lukencia de Lannoy en ik ben 28 jaar oud. Momenteel woonachtig in Amsterdam en opgegroeid op Curaçao. In 2014 kwam ik naar Nederland met andere plannen in gedachten.

Ik ben begonnen met een studie om laborant te worden, maar een paar maanden later realiseerde ik me dat dit niet was wat ik wilde. Dus ik vatte de moed en koos voor Marketing en Communicatie.

Zo kreeg ik liefde voor Marketing en Communicatie en besloot ik om met een opleiding in die richting te beginnen. Ik begon verschillende cursussen te volgen om mijn kennis te verbreden.

Twee jaar later begon ik met mijn eigen platform op Facebook zodat ik meer ervaring en connecties kon opdoen. Na bijna 5 jaar heb ik al de bovenstaande lessen geleerd en meer!

Ik zou mezelf omschrijven als zeer nauwkeurig en accuraat. Daarnaast vind ik het belangrijk om dagelijks te groeien en zoveel mogelijk ervaring op te doen, het liefste in een jong team van professionals. En dat is waar JOIN IT Recruitment voor staat!

“Mijn motto is: “Wie A zegt, moet ook B zeggen.” Wanneer ik een doel voor ogen heb, doe ik er alles aan om het gewenste eindresultaat te behalen. Deze competentie neem ik mee in mijn werk.”