IT Recruiter JOIN Recruitment

Jeroen Evertsen

Headhunter IT Development

”JOIN biedt een fantastisch vervolg van mijn carrière.”

Mijn naam is Jeroen Evertsen en ben opgegroeid in Alkmaar, waar ik na een paar keer verhuizen weer woon. In 2011 ben ik gestart met mijn opleiding Biologie die het begin luidde van vele avonturen en reizen. Zo heb ik tijdens mijn studie in Zuid Afrika gewoond waarna ik op mijn weg terug en mijn diploma te hebben behaald iets totaal anders zocht, wat ik uiteindelijk vond in recruitment.

Sinds mijn start in recruitment ben ik er nooit meer uitgekomen. Het biedt de mogelijkheid om mezelf dagelijks uit te dagen en tegelijkertijd met veel mensen in contact te blijven. Voordat ik bij JOIN kwam te werken heb ik twee jaar gewerkt in Medische recruitment en vervolgens vier jaar in de IT.

JOIN biedt een fantastisch vervolg van mijn carrière. Ik deel de waardes waar JOIN voor staat en kan uitkijken naar mogelijkheden om niet alleen mezelf verder te ontwikkelen maar ook JOIN verder op weg te helpen met de ervaring die ik al heb opgedaan.

De jaren recruitment kennis en ervaring zal ik gebruiken om de Development Chapter op te zetten bij JOIN en onze klanten hierbinnen nog beter te kunnen helpen.