IT Recruiter JOIN Recruitment

Femke Reitsma

Marketing Communicatie

“Voor mij is JOIN hét bedrijf om persoonlijk en professioneel te (blijven) groeien.”

Ik ben Femke, woonachtig met mijn vriend en twee katten in het mooie Haarlem. Ik ben opgegroeid tussen de rivieren in de Betuwe in een Fries huishouden.

In Groningen heb ik Illustratie & Animatie gestudeerd en stage gelopen in Londen als all-round creative. Ik ben vaak met mijn schetsboek te vinden in een café of in het park. Ik probeer zoveel mogelijk creatief bezig te zijn, ook op reis.
Na een aantal jaren als model te hebben gewerkt in het buitenland ben ik achter het bureau gekropen. Ik heb onder andere werkervaring opgedaan in Praag, als content translator voor een tech start-up.
Sinds twee jaar ben ik weer op Nederlandse bodem en heb ik als freelance DTP’er en content medewerker gewerkt voor educatieve uitgeverijen.

Toen JOIN mij benaderde voor deze marketing positie hoefde ik eigenlijk niet lang na te denken. Er was meteen een klik. Ikzelf heb nooit in recruitment gewerkt maar dat heeft hier niet uitgemaakt.
Voor mij is JOIN hét bedrijf om persoonlijk en professioneel te (blijven) groeien. Ik kan niet wachten op alles wat we van elkaar kunnen leren.