IT Recruiter JOIN Recruitment Dora

Dora Zeljkovic

Headhunter ERP & CRM

”Sport heeft mij vooral geleerd om prestatiegericht te zijn, wat mij positief heeft beïnvloedt in mijn werk.”

Ik ben Dora Zeljkovic en ben 23 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en ben niet van plan om te verhuizen. In Amsterdam ben ik ook aan de studie psychologie begonnen in 2019. Buiten werktijden om ben ik graag actief, ik ben elk weekend te vinden op een voetbalveld, verder sta ik ook elke dag in de sportschool. Sport heeft mij vooral geleerd om prestatiegericht te zijn wat mij positief heeft beïnvloedt in mijn werk.

Ik heb een achtergrond in de management en heb als zelfstandige verschillende soorten sportlessen gegeven, van spinnen tot aan krachttrainingen. Tijdens mijn studie psychologie ben ik er achter gekomen dat ik het liefst met mensen werk en ze graag met elkaar verbind, dit heb ik kunnen vinden binnen het recruitment vak waar het opbouwen van relaties een belangrijk deel van het werk is.

JOIN recruitment spreekt mij aan door de waarden die hier worden nagestreefd. De combinatie van hard werken en plezier op de werkvloer is ideaal. In deze werkomgeving wordt mij de kans gegeven om mijn ambities achter na te gaan en nieuwe dingen te blijven leren, terwijl er ruimte blijft voor een goed gesprek en je continu gemotiveerd wordt door je collega’s.