IT Recruiter JOIN Recruitment

Boudewijn Besem

Senior Headhunter ERP&CRM

“In mijn dagelijks leven vind ik het belangrijk dat mensen eerlijk zijn en dat alles bespreekbaar is”

Ik ben Boudewijn Besem, 24 jaar en woonachtig in Amsterdam. Afkomstig uit Amstelveen waar ik mijn jeugd heb doorgebracht. Van jongs af aan heb ik grote affiniteit voor muziek, ik speel daarom ook de gitaar en produceer mijn eigen muziek. Ik ben in 2016 verhuisd naar Amsterdam, waar ik zelfstandig op het Leidseplein woon. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn vrienden naar restaurants en cafés in de stad.

Sinds 5 jaar ben ik actief in de sales wereld, waar ik ben begonnen als straatverkoper. Het fijne aan dit werk was dat ik gebruik kon maken van mijn sociale skills. Na deze tijd ben ik begonnen aan een vastgoed studie en werkte ik als werkstudent bij een taxatie afdeling. Al gauw merkte ik dat de sociale en commerciële componenten mistten. Om die reden heb ik begin dit jaar mijn intrede gemaakt in het recruitment vak. Na 6 maanden gewerkt te hebben als recruiter freelance ben ik overgestapt naar JOIN.

In mijn dagelijks leven vind ik het belangrijk dat mensen eerlijk zijn en dat alles bespreekbaar is. Dit is onder andere waarom ik voor JOIN heb gekozen. Vertrouwen en plezier zijn een van de waarden binnen JOIN, iedereen is zeer behulpzaam en eerlijk tegen elkaar. Het voelt als thuiskomen. Zeker in dit werk is het belangrijk dat er intern geen ruis op de lijn komt. Duidelijkheid zowel intern als extern..

JOIN heeft als missie de meest gewaardeerde IT recruitment partner te zijn. Dit doen wij door zowel klant als kandidaat ons te laten beoordelen. Deze beoordeling wordt vervolgens gebruikt om elke keer weer beter te worden. Zo kan ik, samen met het hele team, mijzelf blijven ontwikkelen en het beste uit mijzelf halen.