Yvo Bary

Search Consultant

Bel mij op 020 226 1999
Of bel mij op 0655803519
Bekijk mijn LinkedIn profiel
Mijn verhaal
"Het is ideaal voor mij om me te kunnen ontwikkelen als recruiter op een plek waar constante verbetering centraal staat."

Mijn naam is Yvo Bary en ik ben 24 jaar oud. Na opgegroeid te zijn in Amstelveen ben ik nu sinds 5 jaar woonachtig in Amsterdam. Veel van mijn vrienden wonen in de buurt en ik ga graag wekelijks met ze op stap. Naast mijn studie en werk sport ik bijna dagelijks op het voetbalveld of de gym.

Vlak na mijn verhuizing naar Amsterdam ben ik begonnen in Sales en het sprak mij erg aan. Het vervullen van behoeftes van een ander is wat ik graag doe, dat geeft mij een goed gevoel. Ik ben er gaandeweg achter gekomen dat bij recruitment mijn hart ligt omdat ik daarbij meer in dienst van een klant werk dan bij pure sales.
Inmiddels heb ik 2 jaar ervaring opgedaan als recruiter waarbij ik kennismaakte met het bedrijfsleven. Het feit dat ik schakel met alle verschillende afdelingen van ondernemingen deed mij besluiten om de studie Bedrijfskunde te volgen. JOIN gaf mij de kans om naast mijn studie door te kunnen gaan met recruitment als Resource Consultant. Het is ideaal voor mij om op deze manier mij door te kunnen ontwikkelen als recruiter op een plek waar constante verbetering centraal staat: iets wat op mijn lijf geschreven is.

Bij JOIN is het onze missie om de meest gewaardeerde IT recruitment partner van Nederland te zijn en dus goed te luisteren naar wat onze klanten verlangen. Ik kijk er naar uit om met u in contact te komen.