Robert de Haas

Managing Partner / Lead Headhunter

Bel mij op 020-2261999
Of bel mij op 06-46038699
Bekijk mijn LinkedIn profiel
Mijn verhaal
"Het samenbrengen van gelijkgestemde belanghebbenden, die een betekenisvolle relatie met elkaar aangaan, om hier samen voor de lange termijn sterker van te worden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.’’

Mijn naam is Robert de Haas en ik ben sinds 2008 actief binnen recruitment. Sinds 2020 ben ik Partner bij JOIN Recruitment. Ik heb een ontzettende passie voor dit ambacht.

Het aannemen van de juiste personen van onmisbaar belang voor zowel het bedrijf als de kandidaat. Sterker nog, de nummer één reden waarom bedrijven falen of een succes worden is 100% terug te leiden aan wie ze aannemen op welke positie.  Om hier een rol van betekenis in te mogen spelen is een ontzettend dankbare taak op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Het doorgronden en in kaart brengen van de behoeften van zowel de opdrachtgever als de kandidaat vind ik uiterst interessant. En dat gaat uiteraard veel verder dan het beoordelen van een CV of een functieomschrijving. Waar wil men naartoe en waarom wil men dat? Wat heeft de opdrachtgever en/of kandidaat hier voor nodig en hoe kan ik als recruiter  hierin voorzien? Met deze informatie kan ik mijn ultieme doel bereiken: ‘Het samenbrengen van gelijkgestemde belanghebbenden, die een betekenisvolle relatie met elkaar aangaan, om hier samen voor de lange termijn sterker van te worden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak’.

De reden dat ik heb gekozen mijzelf aan te sluiten bij JOIN Recruitment is omdat hier naast resultaat ook plezier & waardering (intern & extern) hoog in het vaandel staan. Een bemiddeling hoort een plezierige ervaring te zijn voor de opdrachtgever, kandidaat en recruiter. Hier wordt actief op gestuurd en deze waarden worden continu gemeten en verbeterd. Hier zet ik mij namens JOIN graag voor in!